12V / 24V 1280DB Super Garsiai Visi Metalo Traukinio Ragų nereikia Kompresorius Sunkvežimis /Valtis / Traukinio /Sunkvežimis

Nauja

€109.24

Aprašymas Garso Lygis:1280dB Medžiagos:Sutirštės Aviacijos Aliuminio Įtampos:12V / 24V Jautrumas: 100% Dažnis : 320HZ Spalva: Geltona Įtaisyti: Bet 12V / 24V transporto priemonės, pavyzdžiui, sunkvežimis / valtis / traukinio / sunkvežimis ir t. t.Ypatybė:

- Vieną trimitas, oro sistemos reikia .

- Aukšto lygio vandeniui dizainas.

- Visų aliuminio pagrindo vandeniui prijungti.

- Galingas ir Patvarus Oro Ragai.

- Skamba saugos ir aiškiai.

- Lengvai tilptų , migocący "chrome", apdailos ir sureguliuota traukinio ragų garsas.

- Tinka automobilių, sunkvežimių, laivų, bet tipų automobiliams su 12V volt".

- Ji gali būti maža, bet jos pakuotės punch, kad gali lygintis bet oro ragų ten.

- Tai ragas yra pilnas paketas.

- Lengvas montavimas.

- Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, siekiant užtikrinti maksimalų tvirtumą ir ilgaamžiškumą už ilgalaikis naudojimas.Pastabos:

- Ne, Įrengimo Instrukcija

- Kiekvienas įrenginys yra paprotys, priklausomai nuo programos.

- Profesionalus montavimas rekomenduojame Bendrų Problemų Fotografavimo Automobilių Ragų:

1. Jei ragas kartais garsiai, ar kartais ne, kontaktų viduje ragų jungiklis paprastai yra ne geri, o kai yra problemų ragų pati.

2. Į nemokšiškai garsas yra daugiausia dėl prastos kontaktai kištuko, ypač kiekvieno kontakto aplink vairas, kuri yra lengvai dėvėti dėl dažno naudojimo.

3. Jokio triukšmo, ne visi.Pirma, patikrinkite saugiklį, norėdami pamatyti, jei ji saugikliai, tada ištraukite ragų prijungti ir naudoti multimetro įvertinti, ar yra elektros energijos, kai garsinio signalo jungiklis nuspaustas.Jei nėra elektros, patikrinkite ragų panaudoti, ir relė.Jei nėra elektros, tai yra problema, ragų pati.Šiuo metu, jūs galite taip pat pabandyti pritaikyti reguliavimo veržlė ant ragų, norėdami pamatyti, jei jis gali skambėti.Jei ir tai dar neatrodo, jums reikia uždėti ragai.Pakuotę įeina 1 x Traukinys Oro Ragų

Žymos: ragų kompresoriaus vamzdis, traukinio ragų, ragas, metalo traukinio ragų, plieno traukinio ragų, ragų sunkvežimis, airhorn, 12v ragų, 12v kompresorius, 24v oro ragų.

Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Specialios Funkcijos -
Modelis, Metai -
Prekės Svoris 4310g
Modelio Pavadinimas -
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Multi-tone & Claxon Ragai
Medžiagos Tipas Sutirštės aviacijos aliuminio

Parašykite savo atsiliepimą!

12V / 24V 1280DB Super Garsiai Visi Metalo Traukinio Ragų nereikia Kompresorius Sunkvežimis /Valtis / Traukinio /Sunkvežimis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai