3 Dydis Sunkiųjų Vyrų Magnetinis Kapšelį Neštuvų Plieno Metalo Varpos Gaidys fiksavimo Žiedą Atidėti Ejakuliacija BDSM Sekso Žaislas Vyrams Gėjų

Nauja

€8.89

Paslaptis pakuotė: Niekas nežino, kas jis yra įtrauktas, produktai bus išsiųstas jums su diskretiška pakuotė.

Mišrios kad Lašas Laivybos Didmeninės: Sveiki

Medžiaga: metalas, nerūdijantis plienas, niekada nesurūdys, grynas pusės veidrodėlis, poliravimo, magneto magnetinio galimybė, realus dalykas yra gražesnė, nei nuotraukoje!

Pareigos: Super Stiprios Magnetical Kapšelį Neštuvais, tai geriau funkcijas kaip užrakto ir patogiau naudoti.

【Instrukcijos】

Nešioti vyrų karūna sulcus.Į stačias, jei norite, išimkite žiedą, tiesiog taikyti nedidelį kiekį aliejaus į dėvėti dalis, ir jūs galite lengvai priimti jį išjungti.

dydis:30mm/33mm/38mm

Didmeninė ,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik 3-7days fo atvykti.daugiau jūsų užsakymą,tuo didesnė nuolaida jums bus gauti.Drop laivyba ,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nepaliks informacijos apie mus, jei jūs 'd patinka. 1. Kaip gauti stebėjimo informaciją?Stebėjimo informaciją bus galima gauti per 5-10 dienų po to, kai jis buvo išvežti.Prašome susisiekti su mumis, jei turite problemų stebėjimo informaciją. 2.ką daryti, jei jūs gaunate netinkamos kokybės produktų ar negaunate produkto apsaugos laikas?Jei nesate patenkinti produktais gaunate, ar negaunate jo , susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs jį gauti, prieš atidarydami ginčų.Mes bus suteikti geriausias sprendimas.

ATSILIEPIMAI IR PASLAUGOS: 1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti savo postive atsiliepimus ir 5 žvaigždučių. 2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų galite ir, kad esate patenkintas. 3.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada stengiuosi padėti jums,tikiuosi, kad nustatyti, ilgai verslą su jumis.

Žymos: vyras bdsm, cockring plieno, vyrams sekso gėjų, kapšelio žiedas, gėjų seksas, sekso žaislas, lytis, nustatyti cockring, kapšelį neštuvų, rokas gaidys žiedas.

Modelio Numeris RYSM-069 Užraktas bauda Varpos žiedas nedelsiant Apkrova 30 33 38 mm cookring spintelę
Funkcija Fiksavimo žiedą, nedelsiant žiedas,apkrovos žiedas,vyrų aparatas
Drop Laivyba & Wholesal Parama
Seksualinio Pobūdžio No
Elemento Tipas Varpos Žiedai
Prekės Pavadinimas YUECHAO
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Nepadori Nuotrauka No

Parašykite savo atsiliepimą!

3 Dydis Sunkiųjų Vyrų Magnetinis Kapšelį Neštuvų Plieno Metalo Varpos Gaidys fiksavimo Žiedą Atidėti Ejakuliacija BDSM Sekso Žaislas Vyrams Gėjų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai