3PCS Jack 2.5 mm Audio Kištukas 3 Polių Auksu Ausines Jungtis su Aliuminio vamzdžių&Varžtą, spynos, suvirinimo, pakavimo nemokamai

Nauja

€3.32

NAUJIENOS : 2019.11.11 yra paskutinis šansas touch žemiausia kaina metai 2019 m., mes laukiame jūsų iš čia ,rinkti mūsų parduotuvėje sutaupyti daugiau pinigų .

R,motyvuotus, nuolat inovacijų ir aukštos kokybės,yra lyderis prekės Jungtis.Produktai yra plačiai naudojami karinių sistemų,ryšių ir prietaisų pramonę.Mūsų tikslas-pristatyti ir kelis geriausius sprendimus, kad jūsų išmaniųjų skaitmeninio gyvenimo.Sveiki naujų klientų ir seni draugai ateina derėtis ir sukurti verslo santykius.

Kokybė yra auksinė taisyklė R jungtis išgyventi verslui, mes niekada nustojo griežtai kontroliuoti produkto kokybę, kiekvienoje gamybos proccess ir QC & pakuočių, mes griežtai laikytis principo kokybės pirma veikti.

Jack 2.5 mm Audio Kištukas 3 Polių Auksu Ausines Jungtis su Aliuminio vamzdžių&Varžtą, spynos, suvirinimo nemokamai

Pavadinimas: 3Pole Auksu Ausines Adapteris Svoris: 3.6 g Įpakavimas: 3pcs/partijos (pp maišelis), galite naudoti šią 2,5 mm, 3 Polių ausinių Garso ir Vaizdo Litavimo Jack atlikti bet kokį 2.5 mm, 3 polių jungties kabelį pats ,tada galite sutaisyti savo Mėgstamas ausines.Aprašymas: visiškai naujas ir aukštos kokybės Ilgis: apie 40mm Spalva:Juoda 3pcs/partijos (pp maišelis)

Žymos: 90 laipsnių garso jungtis, 4.4 mm lizdas, 2, 5 mm 4 polių lizdas, 2 polių kištukas, jack varžtas, 2, 5 mm 4 polių jack plug, aliuminio vamzdis, mėlynas vamzdis garso, kastuvas garsiakalbis, 5 amp maitinimo šaltinis.

Modelio Numeris RGD7082
Tipas audio/video adapteris
Garsiakalbio gnybtų Taip
Prašymas Garsas Ir Vaizdas, Apšvietimas
Lytis Vyrų ir Moterų
Savybės 2.5 MM STEREO jungtis
Garsiakalbis skaičiuoklė Taip
Prekės Pavadinimas R

Parašykite savo atsiliepimą!

3PCS Jack 2.5 mm Audio Kištukas 3 Polių Auksu Ausines Jungtis su Aliuminio vamzdžių&Varžtą, spynos, suvirinimo, pakavimo nemokamai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai