Tuya ZigBee SOS Mygtukas Automatinės Signalizacijos Vyresnio amžiaus Vaikams Signalizacijos skubi Pagalba Perjungti Tuya Smart Gyvenimo App Nuotolinio Valdymo

Nauja

€13.30

Tuya ZigBee SOS Mygtukas Automatinės Signalizacijos Vyresnio amžiaus Vaikams Signalizacijos skubi Pagalba Perjungti Tuya Smart Gyvenimo App Nuotolinio Valdymo ZigBee Stebulės Reikia

Pagal MoesHouse

Atnaujinti Funkcijų: 1.Kas ZigBee prietaisas gali būti naudojamas kaip kartotuvas už zigbee signalas kontroliuoti keletą zigbee prietaisai su viena zigbee centras skirtingos pozicijos,net ir iš įvairių vienos vartai centru.(Laikyti prietaisą įjungimo prisijungimo sėkmingai.)

2.ZigBee2MQTT setup prieinami šio zigbee prietaiso.

Pagrindinės Funkcijos: 1.Tuya Smart ZigBee SOS Jutiklis:A Tuya ZigBee Bevielio ryšio Sąsajos Koncentratorius yra būtina dirbti su SOS sensorius,taip pat įvairių ZigBee smart produktų, kuris pasirodė esąs tilto ir kontrolės centras smart namus ir vaidina nepakeičiamas vaidmenį visiems ZigBee produktų ir supranta visas protingas pastangas susieti savo namus.Tiesiog pridėti jutiklį į ZigBee hub pridėjus hub į Smart Gyvenimas/Tuya App.

2.Spustelėkite vieną signalą skubios pagalbos ir Protingo Gyvenimo Tuya App suderinama išmaniųjų telefonų stumti pranešimus priimti signalą informaciją iš jutiklio išmaniųjų telefonų, bet kur,bet kada reikia.

3.Plati programų su savo mini dizaino ir tinka vyresnio amžiaus žmonėms ir vaikams, ypač nestipriai paspauskite siųsti skubi pagalba.Jokių sudėtingų operacijų, ir mygtukus.

4."PASIDARYK pats" suderinamas kontrolės: "PASIDARYK pats" palaiko jutiklį smart jungtis su kitų išmaniųjų prietaisų,aptikti atidarymo/uždarymo,judėjimo,vandens,ugnies ir daugiau smart scenos.

5.100 dBm emisijos dažnis ir baterija;atlikti jį bet kur jums patinka, su virve;naudoti su zigbee vartai hub nustatyti darbo režimą scenarijus, bet kur, bet kuriuo metu;įeina pilnas 2-jų metų garantija ir 60 dienų grąžinimo garantija pilną pasitenkinimą.

Techniniai duomenys:

Baterija CR2032

Darbo temperatūra:-20℃-60℃

Darbinė drėgmė ≤95%RH (be kondensacijos))

Emisijos dažnis:10dBm

Emisijos srovės:didžiausios vertės 45mA, average1~2mA

Ramių srovė:2~3uA

Išmetimo atstumas:100m+(atviroje erdvėje)

Wireless dažnis:Zigbee 2.4 GHz

Pakuotės Sąrašas:

1*SOS Avarinis Mygtukas Jutiklis

1*Naudotojo Vadovas

1*Adatos

Žymos: smart zigbee, namų smart, mi relė, pereiti zigbee, tuya wifi, tuay zigbee hub, durų tuya smart, aqara, moeshouse jungiklis, zigbee.

darbinė temperatūra -20 Celsijaus-60 Celsijaus
Darbo Drėgnumas Mažiau nei arba lygus to95%RH (be kondensacijos)
Emisijos srovės didžiausios vertės 45mA, average1-2mA
Belaidžio ryšio dažnis Zigbee 2.4 GHz
Ramių Dabartinis 2-3uA
Emisijos Dažnis 10dBm
Kilmės KN(Kilmės)
Baterija cr2032
Prekės Pavadinimas MoesHouse
Išmetimo Atstumas 100m+(atviroje erdvėje)

Parašykite savo atsiliepimą!

Tuya ZigBee SOS Mygtukas Automatinės Signalizacijos Vyresnio amžiaus Vaikams Signalizacijos skubi Pagalba Perjungti Tuya Smart Gyvenimo App Nuotolinio Valdymo

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai