Žiemos Mados Velvetas ilgomis Rankovėmis, O Taip Letter Spausdinimo Harajuku Mergina Šviesiai Geltonos spalvos, Puloveriai Viršūnių O-kaklo Moteris Megztinis Viršūnės

Nauja

€10.01

[xlmodel]-[custom]-[46130] top 1 Sveiki didmeninė profesinės užsienio prekybos departamentas 1. Esame profesionalų medžiaga pardavimas. 2. Mes siūlome žemos kainos www.levandu-kalnelis.lt 3. Mes teikiame aukščiausios kokybės produktus 4. Galite pirkti tiesiogiai iš gamyklos Kinijoje, 5 .Jei jums patinka mano parduotuvė aprangos stiliaus.Prašome spausti kolekcijos . 6.Turiu savo gamybos fabriką.Galiu pagaminti jūsų stilius 7.Sveiki pirkėjas dorpship mano prekes.Dorpship nėra sąskaitos faktūros.Ne, mano parduotuvė informacija 8.Jei jūsų pristatymo laikas artėja prie pabaigos .Kreipkitės į mane, jei norite išplėsti savo apsaugos.Aš galiu jums padėti taikyti apsaugą metu . 9. turiu daugiau dropship pirkėjas .jei norite parduoti savo produktus .Pritariu jūsų bendradarbiavimo ABOUTTHE DYDIS: 1.Azijos dydžių yra nuo 1 iki 2 dydžių, mažesnis nei Europos ir Amerikos žmonių. 2 Jei manote, sunku pasirinkti dydį ,jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų,bet tai jums nuoroda tik.SPALVA SKIRTUMAS: Kaip mes visi žinome ,įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

[xlmodel]-[dydis]-[9999] Dydį Lentelėje

Dydis Krūtinės Ilgis Rankovės Ūgis Matavimo CM S 96 60 65 150 - 164 M 100 62 66 155 - 168 L 104 64 67 160 - 170 XL 108 66 68 165 - 175 XXL 112 68 69 170 - 178

Dydis Krūtinės Ilgis Rankovės Ūgis Matavimo Colių S 38.6 23.6 26.4 59.1 - 64.6 M 40.2 24.4 26.8 61.0 - 66.1 L 41.7 25.2 27.2 63.0 - 66.9 XL 43.3 26.0 27.6 65.0 - 68.9 XXL 44.9 26.8 28.0 66.9 - 70.1

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[custom]-[46131] apačioje 4

1.Mes priimame mokėjimus tik per www.levandu-kalnelis.lt tik.

2.Mes tik laivas elementai, pristatymo adresą, kurį patvirtino, www.levandu-kalnelis.lt, todėl prašome patvirtinti registracijos adresą .

3.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

1.Prekė bus išsiųsta paprastai per 48 valandas po jūsų mokėjimo išvalytas,ir ji gali atidėti,kai kuriais atvejais, pavyzdžiui, savaitgalį,vietinių švenčių ar kitų ypatingų padėtį ,jūsų supratimu, yra vertinama .

2. Prekės pristatymas sekimo numerį, bus patariama, kad jūs.Prašome laikyti susisiekti su vietos paštu, kai jūsų gauti sekimo numerį.Daiktai bus išsiųsti per China Post Oro Pašto, apie 15-60 darbo dienų galite gauti elementą.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei jums nereikia gauti elemento daugiau nei 45 dienas.Ačiū už jūsų supratimą.

3. Mes taip pat palaikome greitai siuntą "EMS" "DHL" "UPS" (turi papildomą mokestį).

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis, nes jis yra gautas.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,laikoma, panaudota ,tokiu atveju , mes negalime priimti grąžinimas arba mainai.

Visos grąžinamos prekės turi būti tos pačios būklės, kaip jis ateina pas tave,nėra jokių įbrėžimų ar kitų pažeidimų klausimai ir originalioje pakuotėje.prašome pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti,ir jūsų www.levandu-kalnelis.lt ID.

Už grąžintą, laivybos mokestis turėtų būti apmoka pirkėjas, jeigu prekės yra ne problema ,bet, jeigu prekės turi būti grąžinamos arba keičiamos dėl savo kokybės problema , mes jums mokėti už laivybos mokestis .

2.Jei kokių nors problemų, prašome manau, kad geras bendravimas gali išspręsti bet kokią problemą!Mes jums geriausias sprendimas.Neigiamas grįžtamasis ryšys negali išspręsti bet kokią problemą, bet padarys ir kredito pablogėjimo!Sukelti daug nereikalingų problemų.

Mes tikime, kad jūs galite mėgautis gera pirkėjas patirtimi su mumis.Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų visų paslaugų, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas(DSR) 5-Star". .Jei jums kyla kokių nors problemų, apie ką nors, nedvejodami atsiųsti mums užklausą ir mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą. .Jei jaučiate kokį nors insatisfaction, taip pat prašome nedvejodami leiskite mums žinoti, mums duoti antrą šansą jį ištaisyti, prieš jums nuspręsti, kad neliktų jokių neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. .

1. Pasaulio atstovas įdarbinti ir lašas laivybos palaiko.

Mes suteiksime jums informaciją apie produktą ir nuotraukų, jums tereikia pasidalinti produktus į savo svetainę,Socialinės Žiniasklaidos, po to, kai klientas pateikia užsakymą jums, mes padarysime laivybos ir paslaugos.

2. OEM ir ODM Paslaugos

Mes teikiame individualų paslaugos: Dizainerio rekomendacijas, Medžiagų parinkimas, spalvų kolokacijos Gamyba.Bet reikia kiekį.

3. Prekės ženklo skatinimas, bendradarbiavimas

Mes ieškome geriausios partneris bendradarbiauti su mūsų verslo pasaulyje.

Žymos: harajuku stilius, pulover megztinis moteriška, top geltona, traukti moteris, star megztinis, rankų darbo megztinis, megztinis moteris, megztinis tumblr, megztinis, deimantų modelio megztinis.

Apykaklės O-Kaklo
Modelio Tipas Laiškas
Medžiagos Sudėtis Vilnos Linijinės
Rusijos dydis S-40 M-42 L-XL 44-46 XXL-48
Apdaila Kišenės
Medvilnės 50%
Rankovės Stilius Reguliariai
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris wangs18.3.24
Medžiaga Medvilnės,Poliesterio,Akrilo
Drabužių Ilgis Reguliariai
Stilius Atsitiktinis
Kilmės KN(Kilmės)
Storis STANDARTAS
Prekės Pavadinimas YANQINGHUAN
Amžius Amžius 18-35 Metų
Elemento Tipas Puloveriai
Technics Kompiuterio Megzti
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Uždaryti Tipas NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

Žiemos Mados Velvetas ilgomis Rankovėmis, O Taip Letter Spausdinimo Harajuku Mergina Šviesiai Geltonos spalvos, Puloveriai Viršūnių O-kaklo Moteris Megztinis Viršūnės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai