500ml nerūdijančio plieno bounce padengti beoriu butelį, dviračių sporto, vandens taurės automobilių šiaudų taurės sporto butelis vandens butelis

Nauja

€11.06

500ml nerūdijančio plieno bounce padengti beoriu butelį, dviračių sporto, vandens taurės automobilių šiaudų taurės sporto butelis vandens butelis

Funkcija

1.Nešiojamų ir patvarus.Idealiai tinka keliauti, veiklos lauke, automobilyje, biure, namuose, mokykloje, gamtoje, karšto joga, žygiai, stovyklavimas ir t.t.

2.Pagaminta iš 304 nerūdijančio plieno, dvigubo sluoksnio dulkių dizainas, saugus, BPA-free ir eco-friendly, jokio kvapo ir lengva valyti.Ji gali išlaikyti karšto arba šalto vandens už 24 valandas.

3.Šis dulkių kolbą vandens butelį, taip pat gera talpykla kavos, Sulčiaspaudė, pieno, alaus, gėrimų ir kasdien hidratacija.Geriausia Dovana šeimai ir draugams.

Aprašymas:

Dydis: Kaip paveikslų paroda

Spalva: juoda, žalia,rožinė,Sidabrinė

Talpa: 500ml,

Pareigos: Izoliuoti vandens butelis

Ypatybė:

Maisto kokybės nerūdijančio plieno

Didelės talpos

Nešiojamų ir patvarus

Lauko sportas stilius

Dvigubos sienelės dulkių izoliacija

Paketas apima:

1 x termosas

Savitarnos parduotuvių Prekių lentynas gali turėti kokios vietoje, mieli draugai, galima imtis pagal procesą self-help, kaip kūdikis!

Spalva skirtumas Mūsų parduotuvėje visos prekės yra reali fotografija, dėl ekrano skirtingų spalvų skirtumai, gali būti, yra išsamiai aprašyta, nėra aišku, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo prieš perkant.

Pristatymo neturite pakuotėje krovinių gabenimas, laivybos metodą siųsti logistikos ir klientų aptarnavimo po užsakymus, prašome būti aišku, nr. instrukcijas bus išsiųstas mūsų numatytasis logistika, logistikos krovinių problema gali konsultacijų paslaugos.

Ženklas gavusi STH pasirašyti sklypas yra priešais Kurjerių prašome atidaryti sklypo patikrinti, prekių pažeidimų, patikrinti, ar skaičius yra teisingas, jei rado problemą, prašome atsisakė.Kartą pasirašyti už prekes, laikoma patvirtinta.

rezultatą Mes atidžiai eina savo parduotuvę, ir jos svarbą savo vertinimą, visada paprašė gali tai daryti gerai, ir suformuota draugiškas ilgalaikio bendradarbiavimo su pirkėju.Jei gaunate prekes, po to, kas nepatenkinti, negali būti rami duos blogas peržiūros oh.Nes blogas peržiūros tiek mums yra ne problemos sprendimas.Taip pat negaliu leisti nesate patenkinti tapti laimingas oh!Ačiū, mieli draugai, siekiant suteikti tvirtą paramą!^_^

grįžti Kokybės problema pardavėjo atsiimti bilieto kainos, kokybės problemų apmoka pirkėjas kainą.(pastaba: gauti siuntinį, būtinai patikrinkite, ar laiko, kokybės problemos, prašome susisiekti su mumis per dvi dienas po registracijos mokestį, mes negalėsime nustatyti kokybės problema, pristatymo, lėmė ar sukėlė pirkėjas.)

Žymos: kailio karšto vandens butelį, ryšiai puodeliai, beoriu, aišku, gyvūnui, vandens butelis, bottl vandens, logotipas nerūdijančio butelis, hegen pieno butelis, sodo vandens, dviračių butelis cotelo, raagi vandens butelių.

Taikoma 10 atostogų velykų
Taikyti atostogų 6 Mokytojo Diena
Stilius Tiesiai Taurė
spalva 1 juoda
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
4 spalvos Rožinė
2 Spalvos žalia
Spalva 3 Pagrindinės spalvos
Vanduo Teka Metodas Tiesioginių Gerti
Sertifikavimo CIQ
Funkcija Įžuvinti
Taikyti atostogų 5 Motinos Diena
2 suteikiant santykiai draugas
Formos Su Virve
Antikorozinė Danga Įrengtas
Taikyti šventė 4 Tėvo Diena
Produkto patekimo į rinką laikas 2020 m.
9 atostogų Visų Šventųjų Diena
Butelis Burną CS - 032.
5 dovanų duoti santykiai klasiokai
Šilumos Izoliacines Charakteristikas Šilumos Izoliacija
Atostogų 12 Vaikų Diena
Taikyti atostogų 7 Naujųjų Metų Dieną
Taikyti atostogų 1 Kalėdų
Lauko Veikla Dviračių krosas
Taikyti atostogų 11 Nacionalinė Diena
Prekės Pavadinimas OUTAD
Taikoma 1 dovana santykiai kolegos,
Kilmės KN(Kilmės)
8 atostogų Kinų valentino diena
Taikyti dovana 3 vyresnieji
13 festivalis Tarptautine dirbančių moterų diena
Taikoma Žmonių Suaugusieji
Taikyti atostogų 3 Kinų Naujieji Metai
Tiekimo Tipas Akcinė Straipsniai
Taikyti atostogų 2 Valentino Dieną
Ar tai dovana Yra, kad asmeninė dovana
4 suteikiant santykiai VAIKO
Talpa 500ml
Verdančio Vandens Taikoma

Parašykite savo atsiliepimą!

500ml nerūdijančio plieno bounce padengti beoriu butelį, dviračių sporto, vandens taurės automobilių šiaudų taurės sporto butelis vandens butelis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai