Aukštos kokybės Hialurono rūgšties 99% milteliai kosmetikos rangą kaukė festivalis top papildas Kūno odos balinimo šlakelis pašalinti .

Nauja

€14.32

Hialurono rūgštis 99% miltelių 1. Vandens Apsaugos vandens-atraminė funkcija HA odos audinys yra vienas svarbiausių jos fiziologines funkcijas.Teorijos, vandens susilaikymas vertė yra didesnė kaip 500 ml/g, o faktinis vandens išlaikymo vertė jungiamojo audinio yra apie 80 ml/g.Todėl, jo unikalus vandens atraminės funkcija daro odą lanksčią ir elastingą; pakankamai drėgmės, daro odą lygaus ir švelnus.Tačiau, didėjant amžiui, turinys HA odos mažėja, todėl stora ląstelių išsidėstymas, vandens nuostolius ir grūdinimas kolageno, todėl šiurkšti oda, nuostolių dėl drėgmės, raukšles ir elastingumo praradimo.Naudodami kosmetikos priemones, kurių sudėtyje yra hialurono rūgšties gali papildyti ir saugo odos drėgmę, atkurti ir išlaikyti odos jaunatvišką blizgesį. 2. Pašalinti laisvųjų radikalų HA scavenges reaktyvaus deguonies rūšys (ROS) pagamintas ultravioletinių spindulių saulės ir palaiko odos laisvas nuo žalos.Jis yra žinomas kaip veiksmingas maitėda laisvųjų radikalų.Tuo pačiu metu, oda gali būti regeneruotos ir suremontuotas.Pre-vartojimo, taip pat atlieka prevencinį vaidmenį. 3. Tepimo ir Filmas Formavimas HA natūra, polimeras su stipriais tepimo ir kino formavimo pojūtis.HA, kurių sudėtyje yra odos priežiūros produktai yra akivaizdu, tepimo ir gera ranka, jausmas, kai taikoma.Kada taikoma odos, a orui drėgmės plėvelė gali būti suformuotas ant odos paviršiaus, kuri gali padaryti, kad oda lygi ir drėgna, ir apsaugoti odą.Plaukų priežiūros produktai, kurių sudėtyje HA, gali būti plėvelės ant paviršiaus plaukai, kuris gali drėkina, sutepti, apsaugoti plaukus ir pašalinti statinį elektros energijos, todėl plaukus lengva šukos, elegantiškas ir gamtos.Ji gali atkurti pažeistą odą.Po oda yra veikiama saulės spindulių, ultravioletinių spindulių, saulės šviesoje gali sukelti eritema, dermatitas, odos šveitimas ir kitokių reiškinių, sukelia odos nudegimus.HA gali skatinti regeneraciją, odos sužeisti srityse, skatinant platinimu ir skyriaus epidermio ląsteles ir valymas deguonies laisvųjų radikalų.Todėl, apsaugos nuo saulės ar po saulės odos priežiūros produktus, HA ir ultravioletinių spindulių absorbentas yra naudojami drauge, kuri turi sinergetinį poveikį ir gali sumažinti raudonos tuo pačiu metu.Išorės perdavimo ir remontas odos pažeidimas, kurį sukelia nedidelį kiekį ultravioletinių spindulių žaisti dvigubą apsauginę funkciją.Kitų odos traumų, tokių kaip nusiplikymas ir nušalimas, HA gali apsaugoti ląsteles nuo patogeninių bakterijų, paspartinti audinių atkūrimo, padidinti imunitetą, gerinti žaizdų gijimo ir atsinaujinimo galimybė. 5. Sustorėjimas poveikį.HA turi didelio klampumo, vandeninis tirpalas, ir 1% vandeninio tirpalo yra drebučių pavidalo, kuri gali būti svarbi sustorėjimas ir stabilizavimo kosmetika.

Žymos: koliziejus, pre workout papildai darbo, moringa sėklos, kūno blizgesys, nagų pigmentas, kolageno, cukriniu diabetu dieną, maisto papildas, išrūgų baltymai, melatonino, miego.

Tipas blizgučiai
Komponentas Hialurono rūgšties miltelių
Kiekis 999
Naudoti Įstaiga
Modelio Numeris Kūno Blizgučiai
NET WT 100g-1000g

Parašykite savo atsiliepimą!

Aukštos kokybės Hialurono rūgšties 99% milteliai kosmetikos rangą kaukė festivalis top papildas Kūno odos balinimo šlakelis pašalinti .

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai