Namuose Šilta Žiemą Patalynę Skalbti Kristalų Aksomo Ežiukai Naminių Reikmenys Kiaulyčių Urvas Lovos Sutirštės Šinšilų Jaukus Namas

Nauja

€6.76

Savybės:

Patogūs ir Miela Lova: Pagaminta iš kristalų aksomo ir stora kempine.Maži augintiniai, bus meilė miega, slepiasi, ir napping šioje jaukioje urvas.

Atidaryti Bazės Dizainas: Tilptų į jūsų furry draugui buveinių teikti ideali vieta lizdus ir palaikykite formos lengvai patekti į vidų.

Atsipalaiduoti ir Pailsėti: Padėti sumažinti streso lygį ir padidinti augintinio miego kokybę, kaip nors optimizuoti savo gerovę.

Lengvos Konstrukcijos: Nešiojami, lengvi ir lengvai atlikti pet sofos, bet ir suteikti jūsų augintinė gerai pailsėti.

Tinka Augintiniai: Mielas pet namas, tinka žiurkėnų, jūrų kiaulyčių, ežys, šinšilų ir kiti labai maži, vidutinio dydžio gyvūnai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: krištolas aksomo, stora kempine

Spalva: mėlyna, ruda, pilka, rose red

Dydis(L x W x H):apie 17x17x15cm/colių

Pakuotė:

1pc x kiaulyčių lova

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Paramos CSV/EXCEL " Dropshipping

Žymos: priedų jūrų kiaulytės, jūrų kiaulytės, šinšilų pet, galinės oro ventiliacijos angos vw, už ežys namas, guenia kiaulių priedai, šinšilų už, jūrų kiaulytės narvas, vištienos plucker, šinšilų namas.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas HOUSEEN

Parašykite savo atsiliepimą!

Namuose Šilta Žiemą Patalynę Skalbti Kristalų Aksomo Ežiukai Naminių Reikmenys Kiaulyčių Urvas Lovos Sutirštės Šinšilų Jaukus Namas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai