Common Rail Dyzelino Įpurškimo 0445110273 Dyzelinas Purkštuvas 0 445 110 273 tinka FIAT IVECO

Nauja

€163.06

KLAUSIMAI

Q1.Kaip yra mūsų kokybės?

A:Mes tiekti tik originalios dalys ir aukštos kokybės papildomųjų dalių.

Q2. Kas yra jūsų sąlygomis, pakuotės?

A: originalus, pakuotė yra originali dėžutė, po rinkos dalių.Paprastai, mes pak mūsų prekių neutralios baltos dėžės ir rudos spalvos dėžutėse.Jei jūs turite teisiškai įregistruotų patentų, mes galime įpakuoti prekes jūsų prekinio ženklo dėžės gavęs jūsų leidimo raidėmis.

Q3. Kokia jūsų mokėjimo terminus?

A: mes priimame T/T", " Western Union,Paypal ir t.t.

Q4. Kaip apie jūsų pristatymo laiką?

A: dėl prekių sandėlyje, pristatymo laikas yra 1-3 darbo dienas; dėl prekės nėra sandėlyje, pristatymo laikas 3-5 darbo dienas

Q5. Kas yra transporto būdas?

A: paprastai mes išsiųsti prekes express paslaugos, tokios, kaip DHL, UPS, FEDEX, TNT.AVS......mes turime vip kaina šių pareikšti, kad mes galėtume gauti gerą kainą už tai didelis kad, paprastai, mes išsiųsti vandenyno siuntą.Kažkada siųsti traukiniu Vidurinės Azijos rinką, ir Rusijos rinkai.

K6. Kas yra jūsų mėginio politika?

A: Mes galime pateikti pavyzdį, jei mes pasirengę dalys, sandėlyje, tačiau klientai turi mokėti mėginio kaina ir kurjerių išlaidų.

Q7. Ar jums išbandyti visus jūsų krovinius iki gimdymo?

A: Taip, mes turime 100% testas prieš pristatymas

Apie MUS

VLONG Mašinos, Įranga Co., Ltd.specializuojasi dyzelinių variklių dalys daug metų,majored produktai yra purkštuvai, antgaliai, valdymo vožtuvai, remonto rinkiniai, įpurškimo reguliavimas koreguojamas ,remonto įrankius ir tepalo Slėgio Reguliatorius ir kt.Tiekti prekės, kurių aukštą kokybę, konkurencingą kainą ir greitą pristatymą!Mūsų verslas plečiasi į užsienio po daug patirties vidaus rinkoje, esame pasiryžę sukurti ilgalaikį bendradarbiavimą su užsienio klientams, remiantis tarpusavio supratimo, geros kokybės, patikimą partnerystę, pagrįstą kainą.Mes tikime, kad yra ne puikus klientų, bet puikiai tiekėjas.Mes klesti rankų į rankas galimas pergalę!

Karšto produktus

Mūsų parduotuvė suteikia daug auto dalis, jei jūs siekiate nesėkmingas, maloniai prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą.

Patenkintas pirkinių patirties

Žymos: stop iveco, klaida žiūrėti, kilimų iveco stralis, denso common rail, common rail testeris, dalys iveco daily, kuro pistoletas, purkštukas (benzinas), audi tuščią raktas, fiat punto.

Prekės Pavadinimas VLONG
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis IVECO

Parašykite savo atsiliepimą!

Common Rail Dyzelino Įpurškimo 0445110273 Dyzelinas Purkštuvas 0 445 110 273 tinka FIAT IVECO

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai