Elektra Šildomas Pirštines Žiemą Šilumos Šildomos Pirštinės Su Temperatūros Reguliavimas Ličio Baterijos Pirštinės Motociklo Slidinėjimas

Nauja

€7.60

Antraštinė dalis .eilučių aukštis { perpildymo: hidden; } .eilės-item-wrap{ plotis:32%; height:400px; float:left; dėžutės dydžio:sienos-box !svarbu; padding:5px 5px 5px 0; margin-bottom:10px; } .eilės-item{ width:100%; height:100%; position:relative; } .eilės-aukštis-item{ plotis:calc(100% - 20 taškų); aukštis: 100%; dėžutė-shadow: 6px 7px 30px -5px rgb(211,213,212); } .eilės-img-item { height: calc(100% - 60 taškų); } .eilės-kaina{ aukštis:60 taškų; padding:15px 12px; dėžutės dydžio:sienos-langelis; font-size:16px; } .eilės-kaina>div{ margin:10px 5px 0 5px; font-size:16px; } .eilės-pirkti-dabar { position: absolute; right: 5px; apačioje: -20 taškų; plotis: 60%; background: rgb(254, 74, 46); dėžutės dydžio: sienos-langelis; text-align: right; } .pirkti dabar-wrap{ display:inline-block; aukštis:32px; line-height:32px; padding:20 taškų 10px; } @žiniasklaidos ekrane ir (max-plotis:414px){ html,body{ width:100% } .eilės-item-wrap{ plotis: 50%; aukštis:300px; } .eilės-kaina>div{ font-size:12px; } .eilės-pirkti-dabar{ padding:5px 0; position:absolute; right:5px; apačioje:-10px; } .pirkti dabar-wrap{dėžutės dydis:sienos-langelis; padding:3px 10px; } .pirkti-dabar{ width:100%; aukštis: 100%; } } $ 6.78 $ 14.87 $ 6.77 $ 5.82 $ 5.72 $ 32.28 Savybės:

1. Vandeniui atsparus audinys: paviršiaus pirštinės yra pagamintas iš vandeniui atsparaus audinio.Kad vandens purslų bus automatiškai skaidrę žemyn karoliukai, bus ne mirkti pirštines, ir tai yra labai geras pasirinkimas, susijusius su bendrojo lietaus ir slidinėjimas. 3200 mAh didelės talpos ličio baterija; trijų pavarų temperatūros reguliavimas; tinka įvairių oro temperatūra.

2. Ateina su žmogiškas nematomas užtrauktukas akumuliatorių montavimas maišelis dizainas, ir priima ergonomiškas pjovimo.Aukštos kokybės vidinis pamušalas šiltas, aksominis audinys išlaikyti šiltas žiemą; minkšta ir patogi, jokių korp; tinka fizinę ir psichinę veiklą, alpinistai ir tilptų delne, atlikimas geras, taupymo ir komforto.

3. Non-slip delno: palm pirštinės yra pagamintas iš nusidėvėjimui atsparaus PU, kad pirštinės yra aukščiausios rankena, tvirtai suimkite trekas polių, užkirsti kelią kariuomenės išvedimo, ir lengvai valdyti.

4. Šviesą atspindinčios juostelės dizainas: paviršiaus pirštinės yra šviesą atspindinčios juostelės dizainas, kuris yra saugos priminimas, kai jojimo arba pasinaudoti naktį.

5. Įkrovimo ir šildymo išlaikyti šiltas: jūs galite laikyti savo rankas šiltu bet kuriuo metu, šaltą žiemą, ir tai yra lengviau ir saugiau eiti.

Specifikacija:

Dydis: apie 33*12.5*3cm/12.99*4.92*1.18 į (tam tikrų klaidų rankinis matavimas)

Pakavimo Sąrašas:

Ličio baterijos tipas: pora šildomas pirštines, ličio baterija *2, įkrovimo kabelis *1

Baterija atveju, tipas: pora šildomas pirštines, baterija, dėžutė *2

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

• Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijų:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Žymos: exo šildomos pirštinės, daynese, lytis elektros pirštinės, "amazon" elektros šildomos pirštinės, paieškos šildomos motociklo pirštines, green fox pirštinės, 18650 baterija, ts ličio baterija, neoviva, švyti šilumos.

Medžiaga Nylon & Medvilnės
Pavadinimas Elektra Šildomas Pirštines
Funkcija Pirštais Atskirti
Elemento Tipas pirštinės
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Motociklo Įranga
Lytis Unisex

Parašykite savo atsiliepimą!

Elektra Šildomas Pirštines Žiemą Šilumos Šildomos Pirštinės Su Temperatūros Reguliavimas Ličio Baterijos Pirštinės Motociklo Slidinėjimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai