2vnt Vonios kambarys Nerūdijančio Plieno Sienos Lentynos Kampe Vonios Lentyna Šampūnas Turėtojas Virtuvės stalčiuko Organizatorius Turėtojas Stelažo Lentynos

Nauja

€15.54

Ypatybė:

Pakuotėje yra 2 dušas lentynos virš kampe: puikiai tinka saugoti viską, ko reikia, dušas.Muilas, dušo gelis, šampūnas, kempinės ir kitų dalykų, vonios kambarys.

Lengvas ir greitas montažas: pridėti savo produktą į savo sienos, be gręžimo.Tiesiog nuimkite lipnią juostelę ir įdiegti mūsų produktas, greitai ir lengvai.Klijai užtikrina optimalų apkrovos pajėgumas ir lankstumas.

Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS: Mūsų gaminys yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno.Medžiaga yra rūdžių įrodymas, atsparios įbrėžimams ir siūlo jums ilgą tarnavimo laiką kartu subtilus estetikos.

Nuimamas stipriais klijais: nuimamas projektas atitinka jūsų skirtingus reikalavimus, atsižvelgiant į jūsų poreikius, lentynos gali būti įgyvendintos.Klijai yra nematomas ir suteikia puikias nuotraukas.

Ką jūs gaunate: 2 x kampe lentynos, vonios kambario, 4 x klijai, 1 x surinkimo instrukcijos (anglų kalba nėra garantuotas).

Specifikacija:

Klijų plotas:kaip parodyta paveikslėlyje

Kampe lentynos dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakavimo sąrašas :

2 x kampe lentynos vonios kambarys

4 x skaidrus lipnus paviršius

1 x surinkimo instrukcijos

Žymos: bagažinės palangė, Laikiklio Stovas, virtuvės storag stovo, savininkas virtuvė, grindų stovas, virtuvės organų, virtuvės storag, stovas prie sienos, medžiaga stovo, stovo storag.

Medžiaga Metalo
Funkcija 1 prieskonių butelis organizatorius
Funkcija 8 Sandėliavimo lentynos
Feature3 Vonios Kambario Aksesuarai
Funkcija 10 konteineris
Funkcija 9 Erdvės taupymas
4 funkcija Prie Sienos Tvirtinamas Stalčiuko
Funkcija 5 Virtuvės Dalykėlių
Funkcija 6 virtuvės reikmenys
2 funkcija Sienos Kabo Lentynos
Funkcija 7 virtuvės reikmenys
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

2vnt Vonios kambarys Nerūdijančio Plieno Sienos Lentynos Kampe Vonios Lentyna Šampūnas Turėtojas Virtuvės stalčiuko Organizatorius Turėtojas Stelažo Lentynos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai