Padų Fascitas Pėdų Masažas Roller su Smailas Masažo Kamuolys už Rankos, Kojos, Nugaros Skausmo Terapiją Giliųjų Audinių Trigger Point Atkūrimo

Nauja

€10.47

Šis pėdų masažas rinkinys leidžia jums mėgautis puiki masažuoklis patirties ir atsipalaiduoti jūsų raumenys.

Savybės:

3pcs masažo rinkinys apima pėdų masažas roller ir 2 masažo rutuliai.

Pėdų masažas roller: Ergonomiškas koja volelis su šuoliai gali padaryti akupresūra poveikį, giliųjų audinių masažas komfortą pavargę kojų, ar paramos arka skausmo iš padų fascitas.

Masažo kamuoliukai: smailas masažo kamuolys ir dygliuotos masažo kamuolys gali suteikti jums įvairias masažo patirties, pagerins kraujotaką ir sumažina uždegimą, kuriuos masažuojant audinio, labai įrankiai refleksologijos ir mobilumo , leidžia akupresūra terapija, masažai už fasciją.

Labiausiai veiksmingas derinys mažinant skausmą nuo padų fascitas, kulnas spurs, ir pavargę achy kojų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Foot Massager: 16.5 * 7cm / 6.5 * 2.7

Bendras Svoris: Apie. 460g / 1.0 lb

Paketų Sąrašo:

1 * Pėdų Masažas Roller

2 * Masažo Kamuolys

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: zflip, veido masažo voleliu, tinka masažas, auto suvirintojas, massag roller, Vidpadžio Medžiaga, masažo kamuolys 65cm, naudotis masažas roller, dh rėmo, didelis masažas roller.

Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas aksonas
Dydis Multi Size SML
Prašymas Įstaiga
Modelio Numeris Masažas Volas+Masažo Kamuolys

Parašykite savo atsiliepimą!

Padų Fascitas Pėdų Masažas Roller su Smailas Masažo Kamuolys už Rankos, Kojos, Nugaros Skausmo Terapiją Giliųjų Audinių Trigger Point Atkūrimo

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai