15x20/20x20cm mini dydžio plauko pagalvė pagalvėlės handrest vientisos spalvos įdaryti office poilsio pagalvėlė

Nauja

€8.99

Patarimai

Prašome patvirtinkite, kad informacija, prieš užsakymą, tokios kaip adresas ir telefono numeris.Jei esate rusijos, prašome pateikti mums savo vardą, pavardę, pristatymo. * Prašome laiškus, palikti žinutes ar pasikalbėti su jav dėl prekybos vadybininkas, jei turite kokių nors problemų.Mes išspręsti problemą jums laiku.Gali jums malonu apsipirkti.

Produkto Aprašymą, Prašome leisti 2-5m klaida dėl rankinis matavimas.Actural spalva bus nedidelis skirtumas tarp nuotrauką, nes šviesos ryškumą.Siekiant išlaikyti spalvą švieži,Tai geriau pridėti druskos į vandenį savo pirmą skalbimo

Mokėjimo

100% apmokėjimas iki pristatymo, prašome įsitikinkite, kad jūs turite palikti visą teisingą informaciją, apima vardą, pavardę, adresą, pašto kodą, telefono numerį, prekės bus išsiųstos nurodytu adresu, kad jums paliko į užsakymą, ir "P. O. box" yra draudžiama adresą.Mes siūlome atlikti mokėjimą per sąlyginio DEPONAVIMO, kurios yra saugumo kelią jums.Jei norite atsiskaityti kitais būdais, prašome susisiekti su mumis.Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis (išskyrus nemokamas pristatymas).

Pristatymas

Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Atsiliepimai

Mūsų tikslas yra 100% teigiamų atsiliepimų ir 100% klientų pasitenkinimo.Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų

Žymos: siuvinėjimo pagalvė, cojin haris poteris, užpildykite pagalvė, kratinys įrankis, bohemijos mesti pagalvės, marokas pagalvė, sausainių pagalvė, padengti pilow, apvalios pagalvėlės 20 cm, mini satino pagalvėlė.

Technics rankų darbo
Unpick ir Plauti Nuimamas ir Plaunamas
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Europa
Prekės Pavadinimas ROMANZO
Formos Stačiakampis
Modelio Tipas dryžuotas
Medžiaga 100% Poliesteris
Įdaru Medvilnės
Šildymo Būdas no
Amžiaus Grupė Suaugusieji
modelis Kratinys
Tipas Sėdynės Pagalvėlė/Atgal Pagalvėlės
Naudoti sofos, nugaros pagalvėlės
Modelio Numeris sausainių pagalve padas
Funkcija Atmintis

Parašykite savo atsiliepimą!

15x20/20x20cm mini dydžio plauko pagalvė pagalvėlės handrest vientisos spalvos įdaryti office poilsio pagalvėlė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai