Cerradura inteligente elektros finger print užraktas nerūdijančio plieno skaitmeninis fechadura biometrica kodą durų užraktas vandeniui

Nauja

€67.39

Nerūdijančio plieno pirštų Atspaudų durų užraktas aliuminio durys

Ji tinka durų storis ne mažesnis kaip 30mm.Tai paramos atrakinti iki pirštų atspaudų, slaptažodį, IC korteles ir raktus.Jis naudoja 3585 sudurti.

Dydis

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijantis plienas Spalva: skiedra, vario, juoda Pirštų atspaudų talpa: 99pcs Slaptažodį talpa: 20pcs IC kortelės talpa: 20pcs Raktai: 3pcs Galia: 4pcs baterijos (DC 6 V) Avarinio maitinimo šaltinis: USB jungtis (DC 5V) Atrakinti būdas: pirštų atspaudų, slaptažodį, IC korteles, raktus Tinka durų storis: 30-120mm Medžiaga: 1 metai

Privalumai:

1, pirštų Atspaudų atrakinti Paramos 99pcs pirštų atspaudų vartotojai.

2, IC kortelės atrakinti Paramos 20pcs korteles daugiausiai.

3, atrakinti Slaptažodžiu Sukurta su touch klaviatūra; Su slaptažodžio apsauga, galite įdėti bet kokį skaičius prieš arba po dešiniuoju kodą.

4, LCD ekranas Su anglų LCD ekranas ir anglų kalbos garso, jūs galite lengvai nustatyti užrakto.

5, Išorinio maitinimo pagalbos

6, Vandeniui ir aukštos temperatūros varža

7, nemokamai rankena Dirbti, deadbolt spyna.Rankena žemyn, spynos atidarymas.

Užsakymo Patvirtinimas

Žiūrėkite paveikslėlio, norėdami patvirtinti durų atidarymo kryptį prieš tai, kad:

DUK

1, Apie laivybos

We will ship pakuotės pagal laivybos taip, kaip jums pasirinkti.Jei jums reikia greičiau arba pigiau laivybos būdas, prašome susisiekti su mumis prieš jūsų užsakymą.

2, Apie mokesčių

Mokesčių turėtų būti jūsų pusėje.Laivybos išlaidų vertė neapima mokesčių.Prašome kreiptis į šiek tiek žinių apie savo šalies importo mokesčių.Tada mes galime bendradarbiauti su jumis, kad atlikti muitinės formalumus.

3, Apie garantija

Visi produktai turi 3 metų garantija.Kai jūs turite paketą, patikrinkite, ar pakuotėje yra gerai supakuoti, ar ne.Jei pakuotė pažeista, prašome imtis foto išsaugoti kaip įrodymas.Jei produktas negali dirbti normaliai, prašome susisiekti su mumis pirma, mes padarysime viską, kad išsaugoti jums problemų.Whatsapp: +8618188372775 Prašome atkreipti dėmesį, atidaryti ginčų negali išspręsti problemos.

4, Apie atsiliepimus

Jei produktas darbą paprastai ir jums patinka tai, prašome palikti mums, 5-žvaigždučių atsiliepimų.Jei yra tam tikra problema produkto, prašome susisiekti su mumis pirma, geriau, nei palikti neigiamą tiesiogiai.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemą.

Apie mus

Žymos: pirštu užraktas, pirštų atspaudų spintelę, laikraščio popieriaus ritinio, detektorius melas, doorlock, pirštų atspaudų rankena, durų piršto užraktas, Pirštų atspaudų, pirštu spintelę, durų užraktas smart.

spalva Skiedra, vario, juoda
Garantija 1 Metai
Modelio Numeris JCF3374
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
ATRAKINTI Pirštų atspaudų, slaptažodį, ic korteles ir raktus

Parašykite savo atsiliepimą!

Cerradura inteligente elektros finger print užraktas nerūdijančio plieno skaitmeninis fechadura biometrica kodą durų užraktas vandeniui

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai