Elektros Pieštukų Drožtukas Geriausių Sunkiųjų Spiralinės Plieno Ašmenys, skirti Menininkams, Vaikams, Suaugusiems, Spalvoti Pieštukai D08A

Nauja

€6.70

Elektros Pieštukų Drožtukas Geriausių Sunkiųjų Spiralinės Plieno Ašmenys, skirti Suaugusiems Vaikams

OOTDTY

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

★GREITAI ir stiprios: Built-in patikimas elektrinis variklis yra tylus ir galingas, kuri gali padaryti jūsų #2 pieštukai ir meno klasės mediniai pieštukai lengva pagaląsti.Tai aukščiausios kokybės pieštukų drožtukas bus įsitikinkite, kad jums niekada nereikės "nuobodu" akimirką, biure, mokykloje, namuose, ar bibliotekoje!

★USB ARBA su baterijomis: Tai elektros pieštukų drožtukas yra maitinamas 4 x AA baterijos (neįtraukta), KINTAMOSIOS srovės adapterį arba USB kabelis(nepridedamas).Geriausius rezultatus galima pasiekti AC adapteris, bet kiekvienas būdas gali padėti sklandžiai supjaustyti tyliai ir greitai.Atkreipkite dėmesį, kad baterija veikia ši pieštukų drožtukas vaikams būtų išjungtas, kai DC lizdas yra įjungtas AC adapterį arba USB, net jei KINTAMOSIOS srovės adapterį arba USB neprijungtas.

★SAUGŪS VAIKAMS ir LENGVA NAUDOTI: Saugos funkcijos leidžia baterijomis, pieštukų drožtukas ne į darbą, kai dangtelis yra pašalinti.Tai neleidžia vaikams ir vaikams iš kenkia savo pirštus.Elektros pieštukų drožtukas bus pradėti galandimo 8mm pieštukai su spaudžiant žemyn pieštuką.Pieštukų drožtukas vaikams, neveiks, kai jūs imtis iš pieštuko nuo elektros pieštukų drožtukas.

★PATVARUS SPIRALINĖS PLIENO AŠMENYS: Elektros pieštukų drožtukas sunkiųjų paaštrina pieštukai per 3-5 sekundes ir gerai dirbti 8mm skersmens pieštukai.Automatinis pieštukų drožtukas su patvariais spiralinės plieno ašmenys puikiai tinka studentams, dėstytojams, menininkams, vaikai, inžinierius ir visiems, kurie reikia.

★NEŠIOJAMŲ ir LENGVA VALYTI: Kiekvienas iš mūsų pieštukų drožtukas mažas elektros yra kompaktiškas ir nešiojamas, kuris daro juos reali erdvė užsklanda.Nešiojamų ir minimalus laido, kad pieštukų drožtukas lengva priimti bet kur.Visi drožlės yra patogiai sugauti skutimosi lauke ir lengvai ištuštinti laikydami abiejų pusių drožlės lauke ir traukiant atsargiai.

Maitinimo šaltinis: 4 x 1,5 V AA baterijos(neįtraukta) ar USB

Spalvos: žr. nuotraukas

Medžiaga:plastikas

Pardavimo Būdas : Prekybos, Wholesal,Lašas Laivybos

dydis: Vienas Dydis

Ilgis: 12cm (4.72 in)

Plotis: 6.6 cm (2.62 in)

Aukštis: 8.2 cm (3.23 in)

Kiekis: 1PC

Pastaba:

Jei turite didelį kiekį (daugiau nei 50 dolerių), prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš suteikti jums geriausia nuolaida, ačiū!

Dydis Rankinis Matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 x Elektros Pieštukų Drožtukas

Žymos: auto mokyklos, peilis pieštukas, elektrinės sienų pieštukų drožtukas vaikai, pagaląsti, electr pieštukų drožtukas, elektrinis virdulys arbatinukas, pieštuku paryškinti, derliaus elektros pieštukų drožtukas, skristi nukentėjo, pieštuku elektros drožtukas.

Modelio Numeris Elektros Pieštukų Drožtukas
Tipas Elektroninis
Amžius >6 METŲ
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas viršininkas

Parašykite savo atsiliepimą!

Elektros Pieštukų Drožtukas Geriausių Sunkiųjų Spiralinės Plieno Ašmenys, skirti Menininkams, Vaikams, Suaugusiems, Spalvoti Pieštukai D08A

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai