Elektrinis Gręžtuvas Siurblys Savarankiškai Gruntavimas Perdavimo Siurbliai, Alyva, Skystis, Vandens Siurblys Nešiojamų Apvalaus Strypo Sunkiųjų Savisiurbis Ranka

Nauja

€2.78

Produkto pavadinimas: Elektrinis grąžtas ratai siurblys

Produkto pakuotė: kartoninė pakuotė

Darbinė temperatūra: 5-49℃ (41~1209F)

Produkto svoris: 218g (neto masės) 251g (bendras svoris)

Vamzdžio vidinis skersmuo 15mm

Spalva: Juoda

medžiaga: plastikas

ypatybė:

1. Prabangus apdailos, mažas dydis, lengvas, paprastas montavimas, paprasta naudotis, nėra bateriją reikia.

2. Didelis srautas, 1800 (m/h), stabilių rezultatų ir didelio efektyvumo.

3. Įdiegti visas gręžimo griebtuvai gauti siurblys su elektriniu gręžtuvu.

4. Prabangus apdailos, atsparumo korozijai ir atsparumas dilimui.

5. Kompaktiškas dizainas, lengva nešiotis ir laikyti.

6. Labai tinka vežti šviesos skysčių, pavyzdžiui, gėlo vandens, gėlo vandens, jūros vanduo, aliejus, skiesti organiniai tirpikliai, pesticidai ir skystų trąšų.

Savybės: Jis yra įdiegtas elektrinis gręžimo ir yra visiškai automatinis, atsparus korozijai, ir transportas, vandens ir nutekamųjų vandens tiekimo ir nuotekų.

Dalykai, kuriuos reikia žinoti prieš perkant:

1. Tam, kad būtų pasiekti geriausi veiklos pradžios ir pailgina tarnavimo laiką, pridėti nedidelį kiekį alyvos siurblio įleidimo prieš naudojimą ir nuplaukite vandeniu po kiekvieno naudojimo.

2. Įsitikinkite, kad įsiurbimo žarna yra uždaromos ir, kaip trumpas, kaip įmanoma.Žarna neturi viršyti 9 pėdų (2.75 metrų).

3. Darbo temperatūros diapazonas 50~49℃

4. Kai siurbimo abrazyvų arba skysčių, kurių sudėtyje yra kietųjų dalelių, naudokite filtro įsiurbimo vamzdyno gauti ilgesnis siurblio eksploatavimo laikas.

5. Rekomenduojama įdiegti siurblio paviršiuje saugus naudoti.

6. Įdiegti ir paleidimo įrenginys.Stebėti, ar yra tam tikras kiekis skysčio, alyvos įtekėjimo vamzdžio yra čiulpti į siurblio per 15-20 sekundžių.Jei ne, patikrinkite, ar alyvos įtekėjimo vamzdžio yra teisingai įdiegta alyvos įleidimo siurblys.Nereikia paleisti sausas.Jei siurblys nepavyksta paleisti, patikrinkite, ar žarna yra kinked arba blokuojami.Siurblio priklauso nuo to, ar skystis yra siurblio tepimo

7. Rekomenduojama, kad greitis yra 1500-3500 rpm, ir vadovas, ir srauto yra susiję su greičiu.Kuo didesnis greitis, tuo didesnis srautas.

1500 aps / min, galva yra apie 1,5 metrų, srautas yra apie 15L per minutę

3000 aps / min, galva yra apie 3 metrai, srautas yra apie 30L per minutę

Pakuotė:

1 x vandens siurblys

2 x žarnos apkaba

2 sraigtai

2 x lentynos

pastaba:

Nereikia paleisti siurblio atvirkščiai.Perspėjimas: nenaudokite pagrindinis procesas gręžimo siurblys, arba atsisakyti maitinimo laido į vandenį, o stovint vandenyje.Visada stovėti ant sausos žemės paviršiaus ir saugo visus kodus, sausas.

Žymos: sūrio gelio lenkijos, elektros audra vandens siurblys, 24 voltų siurblys, alyvos siurblio siurbimo, rankinis siurblys, siurblys vandens, akvariumo vandens siurblys, gręžimo alyvos siurblys, fontano siurblys, Tepalas Ginklą.

Standartinius arba Nestandartinius /
Kilmės Kinija
Spaudimas /
Prašymas Panardinami
Naudojimas Vandens
Degalai elektrinis
Sertifikavimo CE
Teorija /
Struktūra Povandeninis Siurblys
Modelio Numeris Elektrinis Gręžtuvas siurblys
Galia elektrinis

Parašykite savo atsiliepimą!

Elektrinis Gręžtuvas Siurblys Savarankiškai Gruntavimas Perdavimo Siurbliai, Alyva, Skystis, Vandens Siurblys Nešiojamų Apvalaus Strypo Sunkiųjų Savisiurbis Ranka

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai