Pakabinti Tab Nuvalkioti Statinės Dangčio Nauja Tinka visas įprastas ir Nuvalkiotai statinės, Ateina su slėgio ribojimo ir sandarinimo žiedą.

Nauja

€8.59

Pakabinti Tab Nuvalkioti Statinės Dangčio

Tinka visas įprastas ir Nuvalkiotai statinės, ateina su slėgio ribojimo ir sandarinimo žiedą.

Pakabinti maišelį, nerūdijančio hop kamuolys, arba ąžuolas juostelės iš šio bakstelėkite, kuris yra privirintas prie dugno statinės dangtį.Tai yra produktas, naudoti senėjimo savo alaus ąžuolo kubeliai, dry hopping, pridėti kakavos plunksnos - bet po barelis to, ingredientų, jūs galite galvoti!Naudoti, tiesiog sriegis seka savo apynių maišelį, į skylę ir susieti išjungti.Kai atėjo laikas pašalinti jūsų aksesuaras/apynių, nuimkite dangtį nuo statinės ir pakeisti su įprastu vienas.Tai tikrai leidžia jums kontroliuoti tikslų laiką savo alaus sėdi ant apynių, ąžuolo ir kt.ir todėl jų pašalinimas nesudėtinga!Savybės

1. Pakabinti Tab Statinės Dangčio yra nuvalkioti statinės dangčio, su pakabinti tab weldes ant dugno.Skirtukas leidžia jums pakabinti hop krepšiai ir kitos homebrew dalykėlių standartinis kamuolys užraktas barelis.Puikiai tinka naudoti su barelis infuser kamuolius, barelis infuser vamzdžiai, ir filtravimo maišeliai.

2. Tinka Kornelijus, Firestone, ir spartanburg prekės statinės su 3" iki 3-1/2", ovalo formos dangteliai.

3. Šios statinės dangčio apima integruotu slėgio ribojimo vožtuvas ir dangčio sandarinimo O žiedas.

TAIP, MES DERINAME PRISTATYMAS!Jei turite bet kokių klausimų dėl skino pristatymas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus www.levandu-kalnelis.lt El. prieš pirkdami prekę (- es).

MOKĖJIMO

Mes priimame sąlyginio Deponavimo tik.Kredito Kortelės yra lengva padaryti sumokėti į Depozitinę.

Pristatymo ir atsiskaitymo adresus turi sutapti.Išmokos turėtų būti siunčiamos per 5 darbo dienas po aukciono pabaigos.Kitaip punktas (- ai) bus relist ir nemokamos atveju bus apsvarstyti.

Mes visada laivas prekę(s) per 5 darbo dienas(šeštadienis ir Švenčių nepridedami) gavus apmokėjimą.Prekės (- ių) bus siunčiami registruoti oro paštu su sekimo numeriu.

Tai trunka apie 15-20 darbo dienų laivas, JAV, Kanada, Jungtinė Karalystė, Australija ir Japonija 20-30 darbo dienų, kitose šalyse.6-8 savaitės iki laivo Brazilijos, Ispanijos, Italijos ar kitų šalių į kitas šalis, ne kitaip.

PRISTATYMAS

Laivybos laikas gal įtakos Muitinės nedelsdama, švenčių,renginių ar kitų neaiškumų.Mes negalėjome garantuoti atvykimo laiko.Įsitikinkite, kad jūs sutinkate su pristatymo laikas prieš perkant.Jei norite pasirinkti bet kokią kitą greičiau Pareiškė, susisiekite su manimi prieš perkant.

ATSILIEPIMAI

Mes esame įsipareigoję savo Postive Atsiliepimus gavęs jūsų mokėjimą.Jei dėl kokios nors PRIEŽASTIES jūs neturite jaustis mes uždirbo Postive Atsiliepimus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus www.levandu-kalnelis.lt el. Paštu, Mes perduoti kuo greičiau išspręsti BET kokią problemą.Mes palikti teigiamą atsiliepimą apie visus pirkimus ir dėkojame jums dalintis savo puikia patirtimi su kitais www.levandu-kalnelis.lters!

GARANTIJA

Mes garantuojame, kad visos prekės aprašymai yra tiksli.Tuo atveju, jei prekė yra nekokybiška ar gavote neteisingą elementą, susisiekite su mumis www.levandu-kalnelis.lt Paštu.Mums bus malonu išspręsti bet kokią problemą kuo greičiau.

GRĮŽTA

Grįžta arba mainų, kurie yra pripažinti daugumoje NEPANAUDOTUS daiktus per 14 dienų nuo užsakymo gavimo, tačiau klientas hav eto mokėti papildomų laivybos kaina.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti prekę(es).

Prašome Atkreipti Dėmesį

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą – nepainiok ir papildomai siuntimo išlaidas.

DUK

1 Q: Kaip aš galiu mokėti už mano pirkinių?

A: Mes priimame sąlyginio Deponavimo tik.Kredito Kortelės yra lengva padaryti sumokėti į Depozitinę.

2 Klausimas: Ar prekės (- ių) pristatymas su sekimo numerį?

A: Taip, visi elementai ia pristatymas su sekimo numerį, į kiekvieną užsakymą, ir jūs galite pamatyti, siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje.

3 Q: Kai aš noriu sumaišyti pirkti, kiek didmeninės kainos?

A: tada, Kai vartotojas nori urmu perkant, prašome nedvejodami kreipkitės į mus www.levandu-kalnelis.lt Laišką, mes bus suteikti jums geriausia pice.

4 Klausimas: man reikia kai kuriuos panašius produktus, bet negaliu sužinoti jūsų parduotuvėje,galite nustatyti, kad ?

A: Taip, galite siųsti nuotraukas mums.Mes stengiamės išsiaiškinti ir atsakyti kainą jums.Taip pat priimame individualų produktą.Prašome vist mūsų didmeninės svetainėje www.fcpmcl.com daugelis kitų dalykų.

Žymos: nuskambės banaliai, statinė, metalo barelis bakstelėkite dozatorius, paprasta nerūdijančio plieno žiedas twist, kornelijus, statinė, barelis mini, kornelijus barelis 10l, amatų alaus, didelis alaus, stiklainio dangtelio sandariklis, Homebrew.

Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno
Baras Priedai Tipas alaus statinės
Medžiaga Metalo
Sertifikavimo CIQ
Tipas Baras Priedai
Prekės Pavadinimas Užvirinti Ryklys

Parašykite savo atsiliepimą!

Pakabinti Tab Nuvalkioti Statinės Dangčio Nauja Tinka visas įprastas ir Nuvalkiotai statinės, Ateina su slėgio ribojimo ir sandarinimo žiedą.

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai