X202E Mainboard 4GB 847 PROCESORIŲ REV 2.0 USB 3.0 ASUS S200 S200E X202 X202E X201EP X201EV X201E Nešiojamas plokštė Testuotas OK

Nauja

€39.09

Aukštos kokybės 100% Bandymo !Saugus ir Geras paketas !Geras Aptarnavimas !

60 dienų garantija nuo gausite !

Prašome patikrinti, prieš perkant!

Įsitikinkite, kad jūsų seną motininę tas pats ir su mūsų sąrašas !!

Galite siųsti mums nuotraukas iš savo seną pagrindinę plokštę, mes galime padėti jums patvirtinti !!!

Pirmiau gaminio parametrai yra gauta iš www.levandu-kalnelis.lt.Konkretus parametrai yra taikomi produkto aprašymas duomenys puslapį.

Pažadame, kad visi produktai bus tikrinami prieš vežimą.Prieš theshipment,galiu siųsti bandymų vaizdo įrašą arba nuotraukas, ar jums reikia.

prekės nuotraukos :

1.Plokštė yra pateikta be baterijos,Nes logistikos įmonė yra draudžiama vežti baterijos

2.Prieš tempu, siekiant,kad, jūs turi įsitikinti, kad jums reikia plokštės modelio,jei ji yra pirkėjų priežasties būti perduotos yra neteisingas,mes ne suteikti kompensaciją.

3. Plokštė yra speciali elektroninius gaminius, prieš perkant, jūs turite užtikrinti, kad kitų kompiuterio dalių yra geras, jei jūsų reikmenys neveikia, tai bus sukelti plokštė neveikia, taip, turite išbandyti prieš jums pirkti savo CPU, RAM, ekrano linija, ekranas ir kiti smulkūs priedai.

4. Elektroninių produktų reikia profesionalios technologijos, jei nesate profesionalus kompiuterių remontas, prašome nusipirkti atidžiai, jei plokštės dėl šios priežasties perdega, mes nesuteikiame garantijos aptarnavimo.

Produkto Aprašymas:

Pristatymas

1.Mes suteikti jums veiksmingą sekimo numerį.

2.Mes galime išsiųsti į visą pasaulį, taigi pirkėjai nedvejodami tvarka.

3.Mes rekomenduojame www.levandu-kalnelis.lt Standartinis Pristatymas (saugumas, sutaupyti pinigų,Jei pakuotė yra pažeista, jūs galite kreiptis dėl žalos atlyginimo).

4.Jei norite, greitas pristatymas užsakymą, prašome pasirinkti DHL,UPS,Fedex,EMS,ARAMEX.(Šių komercinių express importo muitai yra gana didelės).

5.Jei gausite pažeistas arba blogai deformuoti paketas, prašome fotografuokite tai, kas man bus interesams apsaugoti pirkėjų ir pardavėjų.

Žymos: "intel" procesorius, cpu plokštė rinkinys, ddr3 ram, plokštė asis nešiojamas kompiuteris, 13 "macbook air" baterija, žaidimas nešiojamas kompiuteris, ddr 4 32 gb, pagrindinė plokštė kompiuteriui, vivobook 15, juoda usb testeris.

Produktas Beveik Naujas
Prekės Pavadinimas MCGLSX
Lustų rinkinys HM70
Suderinamos Prekės Asus
Atminties Tipas DDR3
tvarkymo laikas 1-2 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinta
Modelio Numeris x202e
Su CPU Taip
Chipset Gamintojas "INTEL"
Prekės Būklė Naujas
Vaizdo Plokštės Tipas Ne Integruotas
Serija Apire
Bandymai Pilnai išbandyti

Parašykite savo atsiliepimą!

X202E Mainboard 4GB 847 PROCESORIŲ REV 2.0 USB 3.0 ASUS S200 S200E X202 X202E X201EP X201EV X201E Nešiojamas plokštė Testuotas OK

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai