1/2/3/4seats Elastinga Ruožas Sofa Apima Kambarį, L Formos, Sofos Padengti Spandex Sofa Apsaugos galima Skalbti Užvalkalai, apsauga nuo dulkių

Nauja

€4.13

Prekės Informacija Paketą įeina: 1 sofa padengti produktas yra tik sofa padengti ne pagalvėlė padengti. (Vieneto kaina yra tik 1pc sofa padengti, neturi būti pagalvėlė padengti ar kiti priedai.Jei jums reikia pagalvėlė padengti, jums reikia užsakyti atskirai.) Dydis rekomendacijos: Prašome įvertinti jūsų sofa (įskaitant porankiais), tada pasirinkite dydį.Jei jūs neturite priemonės (įskaitant porankiais), sofos padengti bus mažesnis nei jūsų sofos. ·1 vietų, ilgis sofa turėtų būti per 90-140 cm · 2 sėdimos vietos, ilgis sofa turėtų būti per 145-185 cm ·3 sėdimos vietos, sofa-lova, ilgis turėtų būti 195-230 cm, ·4 sėdimos vietos, sofa-lova, ilgis turėtų būti 235-300 cm, Jei L-formos sofa arba kampe sofa arba modulinės sofos, kartu su 2 dalimis, jums reikia norint, 2-jų dalių komplektas.Dydis padengti priklausys nuo to, ilgis AA, BB ir CC linijos.Pavyzdžiui: jeigu AA = 200 cm ir BB = 160 cm, turėtumėte įsigyti 1 VNT trijų vietų sofa padengti ir 1 VNT dviejų vietų sofa padengti.Mūsų sofos apima tinka sofos su atotrūkis tarp sėdynės su atlošais ir porankiai. (Prieš perkant, prašome įsitikinkite, kad jūsų sofa-lova, yra didelis skirtumas, kad putų juostelės išsitraukti.Mūsų sofos apima netinka sofos su sekliu spragas.) naudojimas: Šis pagrindinis sofa padengti gali apsaugoti ir apsaugoti savo baldus iš išsiliejimo, dėmes, nusidėvėjimą ir žala siekiant išvengti žalos.Jis labai tinka šeimoms su naminių gyvūnų ar žmonių ieško prieinamą baldų apsaugos sprendimai.Jūs netgi galite nusipirkti įvairių spalvų ir papuošti sofa pagal sezoną ir nuotaiką.pastabos: 1. Dydis mygtuką: 2 pagalvių užvalkalai kreiptis į 2 pagalvėlių apvalkalus, nėra sofos apima. 2. Rankinis matavimas 1-3 klaidos yra leidžiama, įvairiose šalyse yra įvairių dydžių, prašome patikrinti prieš perkant. 3. Dėl problemų, tolimojo susisiekimo, produktas turės tam raukšles, kuri gali būti kaip plokšti kaip nuotraukoje, bet tai neturės įtakos kokybei ir gaminio naudojimo. 4. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad raštas yra toks pat kaip paveikslėlyje. 5. Jūs negalite pasirinkti vieną iš spalvų mygtukus, prašome susisiekti su mumis.įspėjimas: Venkite balinimo nuvalykite dangtį, išskalbti drabužius arba drabužius panašių spalvų. mes priimame grįžti ir grąžinti pinigus, jei prekė jokių problemų

1.Paslaugas teikiame paslaugas per 12hours,visi masažas bus atsakyta ne pirmą kartą.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu dėžutė masažas ar prekybininkas, vadybininkas

2.Atkreipkite dėmesį, alioti Produkto vaizdai yra 100% natūra fotografavimo,bet todėl, kad šviesos kampas ir kiti klausimai bus šiek tiek kitoks

3.Atsiliepimą palikite 4 ar 5 žvaigždučių,todėl mes žinome, jūs gavote savo užsakymą, ir yra laimingas su elementą.Mes bus daryti tą patį už jus.Jei yra kokių nors problemų su savo pirkiniu,prašome būtinai susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus ar darbo ginčų,todėl mes galime išspręsti problemą į teigiamą pusę.Kaip jūs galite įsivaizduoti,kad jūsų gerų atsiliepimų yra gyvybiškai svarbi mūsų sėkmės.

4.Apie produktų pardavimo

Prašome priminti mums, jei yra kokių nors originalios korektūros produktų pardavimas šioje parduotuvėje.Ginčai, kylantys iš tokių problemų paramos grąžinimo ir atlyginimo, bet ne kaip priežastį, dėl žalos atlyginimo.

5.Apie produkto pavadinimas žodynas

Siekiant palengvinti prekybos ieškoti vartotojų, produkto pavadinimas, ši parduotuvė-tai tik žodžių naudojami pagal pirkėjo paieškos įpročius, ir nebūtinai atitinka tikrąjį veiksmingumą ir produkto charakteristikos pati.

6.Apie produktą naudoti

Nes kiekvienam vartotojui patirtis skirtinga, produkto veiksmingumo yra veikiama įvairių veiksnių, ir tai nėra garantuotas, kad visi bus pasiekti tą patį poveikį.

7.Pristatymas

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.

Klausimas: Kodėl rusijos klientai turi užpildyti pasą informacijos?

A: Kai jums padaryti užsakymą, jūsų pasas informacija bus reikalaujama pagal vietos papročius, Rusija.Galite būti tikri, kad jūsų informacija bus niekada būti pasakyta, kad trečioji šalis, ir jis yra saugus jums pateikia informaciją apie www.levandu-kalnelis.lt.

Q: Kada mano užsakymas bus parduodama?

A: Visiškai turime pasirūpinti savo paketą per 1-7 dienas, ne daugiau kaip 10days.Jeigu tai skubus užsakymas, prašome pateikti paaiškinimai, kai jūs pateikiate užsakymą, arba kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo tarnybą, kad noras jums.

Q:Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

A:Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti).Jei yra problema su užklausos, tai gali būti delsimo logistikos update, galite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, siekiant gauti teisingą logistikos informacija.

Žymos: pantera pagalvė, padengti sofa, šakutės raštas dangtis, mandala, sodo loung, mėlyna sofa rinkinys, pledas, kurių skerspjūvio sofa, kilimų europos, sofa protecter dangtis, kinijos pagalvė.

Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
modelis SPAUSDINTI
Dydis other
Stilius Modernus
Modelio Tipas Kietas
Gamyba Kartu Kit
Taikoma Sofa Grupinių Sofa
Modelio Numeris HR
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

1/2/3/4seats Elastinga Ruožas Sofa Apima Kambarį, L Formos, Sofos Padengti Spandex Sofa Apsaugos galima Skalbti Užvalkalai, apsauga nuo dulkių

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai