Dėl "Google" Lizdą Mini tvirtinimo prie Sienos su Kabelių Valdymo Lizdo Kabo Stendas Turėtojas Balso Asistentas Laikiklis Priedai

Nauja

€4.35

Aprašymas:

Savybės:

Mini Balso Padėjėjai Jokių Skylių Gręžimo Ir Varžtų:

Labai lengva įdiegti ir užrakinti Spearker su saugia įrašą puikiai be Balso ir Garso Nuostolių:

Ne mikrofonai ir garsiakalbiai užblokuotas Patogumui: Perkelkite savo prietaiso į patogesnes vietas, kaip tvirtinimo prie sienos ar stovo laikiklį ir suteikti savo lizdo daug švaresnis ir tidier išvaizdą.

Sienos mount Montuoja sekundžių ir darbų realizavimo.Jokių gręžimo jūsų sienos reikia!Puikiai tinka vonios, virtuvės, garažai, ir VISUS kitus kambarius.

Smart mount išlaiko savo garsiakalbį ant vertikalių paviršių, pavyzdžiui, sienos, spintos ar kur tik norite, kad būtų lengviau sugauti garso ir veiksmingiau komanda pastebėjau, ne daugiau baldų ar kitų elementų, tai blokuoja.

Lengva Įdiegti:Tiesiog prijunkite savo kalbėtojo elektros energijos tiekimo į lizdą, įdėkite prietaisą į laikiklis, ir, naudojant trumpą laidą, kuris ateina su Mount prijungti taškas į elektros energijos tiekimas.Dabar jūs turite savo garsiakalbis išjungtas kovos ir paruoštas naudoti.

Suderinamas su originaliu JAV, ES ir Japonija maitinimo adapteris.Nėra suderinama UK ir AUS adapterio!!

Techniniai duomenys:

Tipas: Sienos montuojamas laikiklis

Medžiaga:ABS

Spalva:Juoda,Balta

Suderinamumas: tinka - "Google" Lizdą Mini Garso Lauke.

pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.

Perėjimas: 1cm = 10mm = 0.39 colių

Jei jūsų kiekis yra didelis (tik reikia daugiau nei 100 jav dolerių), prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš duosiu jums patogią kainą (daugiau kiekio, mažesnės kainos), ačiū!

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3mm klaida.Įsitikinkite, kad jūs padaryti n ne tai prieš siūlymą.

Dėl skirtumų tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti tikrosios spalvos elemento.Ačiū!

Produktų Sąrašas :

1x Lizdo tvirtinimo prie Sienos

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Siųsti tik Stovėti (Negali būti prietaisą!!)

Žymos: "google" pradinis mini stendas, dokas "thunderbolt" 3, "google" pradinis mini magnetinio kalno, "google" mini mount, bazinė "google" pradinis mini, baterija "google" lizdų šakotuvą max, "google" pradinis mini paramos, "google" pradinis stendas, programuotojas alexa, Mini nest.

Modelio Numeris Lizdo Tvirtinimo Prie Sienos
Pakuotė No
Elemento Tipas STENDAS
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Dėl "Google" Lizdą Mini tvirtinimo prie Sienos su Kabelių Valdymo Lizdo Kabo Stendas Turėtojas Balso Asistentas Laikiklis Priedai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai