3D Skaldytų Sieninis Laikrodis Lipdukai Obuolio romėnišką Kabo Sieninis Laikrodis Už Kambarį Lipni PVC Lipdukas Išgalvotas Sienos Žiūrėti

Nauja

€10.48

Naudojimas:

1. Dekoro Svetainės, Sofos Fone, Salę,Vaikų Kambario, Miegamojo,Dinningroom,ebs. 2. Lipdukas tinka lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, lygaus dažymo sienų, medinių paviršių, metalo paviršius, stiklo paviršius, bet ne suittable blykstė lašas sienos ir kitos unsmooth paviršiaus.

Gaminio Apžvalga

1. Lipdukas yra lengva klijuoti, gali pakeisti plikas baltos sienos ir kitos gręžimo rūšių, suteikti jūsų namuose visiškai naują išvaizdą.Jis turi funkciją, siekiant išvengti vandens ir drėgnas, jūs galite valyti lipdukas su drėgna šluoste. 2. Laikrodžio ciferblatas pagamintas iš importuotų akrilo medžiagos, kurių laikrodis daugiau patvarus ir elegantiškas. 3. Laikrodis judėjimas yra aukštos kokybės, darbo quitely ir tiksliai. 1. Lipdukas yra lengva klijuoti, gali pakeisti plikas baltos sienos ir kitos gręžimo rūšių, suteikti jūsų namuose visiškai naują išvaizdą.Jis turi funkciją, siekiant išvengti vandens ir drėgnas, jūs galite valyti lipdukas su drėgna šluoste. 4. Žymiklis yra skirta carfully pridėti blizgesį jūsų namų puošybai. 5. Ryšys yra užsegamas importuojami 3M GULE, kuris yra energijos klijų.

Įrengimas Žingsnio Instrukcijos(žr. paveikslėlį žemiau):

1. Paruošti kiekvieną produkto dalį ir kitas priemones, tokias kaip valymo medžiaga. 2. Atsukite disko. 3. Nulupkite atgal popieriaus, lipduko disko . 4. Lipdukas lipdukas ant disko. 5. Mount riešutų. 6. Mount valandą ranka. 7. Įdėti valandą ranka į teisingą padėtį. 8. Nulupkite atgal popierius kitų lipdukai. 9. Lipdukas lipdukus ant norimą vietą . 10.Sunkiai lipdukas ir padaryti jį sklandžiai, išvengti burbulo pagal lipdukas. 11. Mount baterija, kurį galite įsigyti savo šalyje. 12. Ajust laiką . 13. Nulupkite platic kino laikrodžio judėjimo. 14. Lipdukas laikrodį ant dešinės pozicijos. 15. Apdaila.

Pakuotės Nuotrauka

Žymos: 3d žiūrėti, mergina laikrodžiai, sieninis laikrodis stiliaus stiklo, išgalvotas laikrodžiai moteris, 2d sieninis laikrodis, peilis gyvatė, skaitmeninis sieninis laikrodis stiklo, romėnišką lipdukas, 12 colių laikrodis, pilkos spalvos sieninis laikrodis romėniškais skaitmenimis.

Klasifikacija 3D PASIDARYK pats Laikrodis Sienų Lipdukai
Formos diskiniai
Stilius Europa
Medžiaga PVC
Forma Vieno Veido
Svoris 450g
Lipni Taip
Derinys Multi-piece set
Motivity Tipas Skaitmeninis
Plotis 40cm
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Skersmuo 40cm
Taikoma Rodymas Gyvenamasis Kambarys
Taikymo Scena Svetainės,Salę,Miegamojo, ebs
Medžiaga Funkcija Importuotų aplinkai nekenksmingų klijų, be kvapo, Nuimamas, atsparus Vandeniui
Sieninis Laikrodis Tipas 3D PASIDARYK pats Laikrodis Lipdukas
modelis Animacinių filmų
Ilgis 40mm
Paketas Apima 1 x dekoro lipdukai, 1 x aukštos kokybės laikrodis
Ekrano Tipas Adata
Funkcija Dekoratyvinis Lipdukas, Laiko Rodymas
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
gaminio dydis apie 40cm*40cm
Tinkamas Sklandžiai, Sienų,Medinių Paviršių, Tapybos Sienos, Keraminės Plytelės, Metalo Paviršių

Parašykite savo atsiliepimą!

3D Skaldytų Sieninis Laikrodis Lipdukai Obuolio romėnišką Kabo Sieninis Laikrodis Už Kambarį Lipni PVC Lipdukas Išgalvotas Sienos Žiūrėti

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai