Ainyrose Konservuoti Rose Papuošalų Dėžutė Žiedas Turėtojas Amžinąjį Žiedai, Amžinybę Žiedai Vestuvių, Sužadėtuvių Valnetine Dovana Mergina, Moteris

Nauja

€10.13

1. Konservuoti nekilnojamojo rose yra pagaminti iš natūralių rožių su unikaliu išsaugojimo procesas.Žmonės tai vadina "niekada nudžiūvo gėlių" ir "amžinąjį gėlių".Ji yra minkšta, šviežia ir gražu.Jokių toksinių ingredientų.Ne žiedadulkių alergijos.

2. Rankų darbo konservuoti rožės yra graži apdaila, šilta, romantika ir meilė yra svarbiausi elementai, sukurti šeimą, pakaso, rožės puošia ne miegamajame, kad bus sukurti jaukią atmosferą savo mylimam.

3. Tai gali būti konservuoti 3-5 metų, be laistymo arba valdyti, tiesiog naudojasi.Dydis 8*8*10 cm.

4. Idėjų Paslaptinga dovana - taip Pat idėjos gimtadienio dovana, vestuvių dovana, dovanų šalis, romantiška valentino dovanos, Kalėdų dovanos, padėkos dovana, ar bet kokia kita ypatinga proga moteris, mama, teta, močiutė, sesuo, žmona, dukra, jos, merginos, mergina, sužadėtinę ir kt.

5 Pastaba: 1.Prašome leisti 1-4 mm klaida dėl rankinis matavimas. 2.Spalva gali būti kitokia tiesa punktas dėl ekrano, pls suprasti. 3. Žiedas nuotraukoje nėra įtrauktas.

dirbtinių apdailos girliandą dirbtinis džiovintos gėlės, gėlės, dirbtinės gėlės, dirbtiniai augalai kalėdų vainikas, gėlės, dirbtinių apdailos namų netikrą gėlės, gėlių lapų, džiovintų gėlių namų dekoratyvinės gėlės rudenį apdailos dirbtinių gėlių lapai sienos dirbtinės gėlės apdaila puošyba netikrą augalai, dirbtinės rožės bouquetchristmas gėlės

Žymos: frend amžinai, žalias dirbtinės gėlės rožės, forever rose stiklo, mažų džiovintų rožės, valentino dieną, golden rose, kyla konservuotos gėlės, rose papuošalai bohemijos, Rožė, begalybės pakabukas su pavadinimas.

Savybės 4 grožio ir žvėrys
Rose Medžiaga Nekilnojamojo gėlių
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Medžiaga Derva
Funkcijos 5 Mažasis Princas Eternal Rose
Rose Dydis 8*8*10 cm
Rose Tipas Eternal Rose
Kilmės KN(Kilmės)
Gėlių Stilius Gėlių Galvos
Tinka kartų Valentino Diena, Motinos Diena , Vestuvės, Jubiliejus
Stilius Gėlė
Modelio Numeris amžinas rožės
Funkcijos 2 papuošalai kalėdų,kalėdų dovana
Tipas Rožė
Funkcijos 3 gimtadienio dovana,valentino mergaitėms
Prekės Pavadinimas AINYROSE
Funkcijos 1 dirbtinės rožės žiedai,valentino
Proga Valentino Dieną

Parašykite savo atsiliepimą!

Ainyrose Konservuoti Rose Papuošalų Dėžutė Žiedas Turėtojas Amžinąjį Žiedai, Amžinybę Žiedai Vestuvių, Sužadėtuvių Valnetine Dovana Mergina, Moteris

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai