MVIRLRU Rudenį Moterų Megzti SuitsSolid Ilgi susagstomi megztiniai ir Liemenės Puloveris Viršūnes ir Kelnių 3 dalių Rinkinys

Nauja

€34.93

Grįžti Garantuotas: 1. Jei esate nepatenkintas prekės, mes priimame grąžinti prekę grąžinti. 2. Jei norite pakeisti dydį ir spalvą, mes priimame grįžti pokyčių. 3. Jei prekės kokybės problema, mes priimame grįžti grąžinti arba jų dalį grąžinti.Atsiliepimai: 1. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, kaip paskatinimą. 2. Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, (PRAŠOME neatidaryti ginčų , PRAŠOME nerašyti neigiamų atsiliepimų.) Prašome būtinai susisiekti su mumis pirma, mes garantuoti, kad mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus ir jūs patenkintas.

Mūsų prekės MVGIRLRU, buvo įkurta 2008 m. esame profesionalus gamintojas moters drabužiai, sportiniai kostiumai, OLIS kelnės, kostiumai, vilna, mezgimo kostiumai , suknelės , Paltai , Striukės, Guangzhou, Kinija, remia OEM,ODM,Didmeninė prekyba,Mažmeninės prekybos, Sumaišykite Tvarka.Mes siūlome geros kokybės garantiją, patraukli kaina, geriausias iš anksto parduoti ir po pardavimo paslaugos, greitas pristatymas .Laukiame jūsų tyrimą, norėdamas patikrinti mūsų kokybės.Mes visada tikimės, kad suteikti geriausias pirkimo patirtimi ir plėtoti win-win, ilgalaikius ir draugiškus santykius, bendradarbiavimo su jumis.

Žymos: bandeau, mezgimo rinkinys moterims, 3 gabalas moteris, ilga liemenė moterims, kailis ir ziajać rinkinys moterims, megztinis moterims, biuro megztinis, moterų liemenė rinkinys, 2 gabalas mezgimo rinkinys moterims, hot sexy moteris nuotrauka.

Medžiaga Akrilo
Ziajać Ilgis(cm) Visas Ilgis
Drabužių Ilgis ilgai
Uždaryti Tipas NĖRA
Apykaklės V-Kaklo
Stilius Atsitiktinis
Kilmės KN(Kilmės)
Ziajać Uždarymo Tipas Elastinga Juosmens
Prekės Pavadinimas MVGIRLRU
Rankovės Stilius Reguliariai
Sezonas Rudenį
Modelio Tipas Kietas
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris 90822
Apdaila NĖRA
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas

Parašykite savo atsiliepimą!

MVIRLRU Rudenį Moterų Megzti SuitsSolid Ilgi susagstomi megztiniai ir Liemenės Puloveris Viršūnes ir Kelnių 3 dalių Rinkinys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai