"PASIDARYK pats" 1000 Vienetų Dėlionės Mediniai Montavimas Nuotrauką Kraštovaizdžio Galvosūkiai, Žaislai Suaugusiems, Vaikams, Švietimo Žaislai, Žaidimai Vaikams Dovanų

Nauja

€4.95

Kulka Taškų:

1、Ji Įsimintina: Pastatų šį galvosūkį 1000 gabalas pjūklelis dėlionės kartu gali tapti naujos šeimos tradicija, dėlionės 1000 gabalas arba rėmo ir pasukite šį kūrinį į nuolatines meno kūrinį įtraukti į savo dekoro jūsų salone.

2、Kartu sudėjus Dėlionės: Siaurapjūkliai suaugusiems ramus protas ir paskatinti valstybės kūrybos meditacija.Jie bakstelėkite į savo kūrybiškumą ir rewire mūsų smegenys padaryti.

3、Kelias Funkcijas: Dėlionių, taip pat naudojamas siekiant padidinti pažinimo įgūdžius.Vystyti rankų judesių koordinavimą, smulkiosios motorikos įgūdžius, problemų sprendimas, formos atpažinimo, atminties ir užduočių įvykdymą.Galvosūkiai gali veiksmingai įkvėpti žmonių mąstymą, mokyti savo mąstymą, nuomonių ir kantrybės.

4、Smagu Žaisti: Darbo kartu su šeima ar draugais, norėdami baigti dėlionės gali ne tik naudotis, logicality ir jutimo koordinavimo bet taip pat suteikia jums galimybę plėtoti glaudesnius santykius su kitais ir kurti linksma atmosfera.

5、Smagu Žaisti: Darbo kartu su šeima ar draugais, norėdami baigti dėlionės gali ne tik naudotis, logicality ir jutimo koordinavimo bet taip pat suteikia jums galimybę plėtoti glaudesnius santykius su kitais ir kurti linksma atmosfera.

Specifikacija:

Medžiaga: popierius, opp maišelis pakuotė

Išorinio langelį dydis: apie 38 * 26 * 5cm/14.96*10.24*2.36 colių

Baigtas dydis: apie 50 * 75cm/19.69*29.53 coliai

Spalva: spalvinga

Svoris: 500g per langelį

Pakavimo Sąrašas:

1 Rinkinys 1000PCS Galvosūkiai

Žymos: las dėlionės, dėlionės puzzl, didelis puzzle 1000, plastikiniai tapyba dėlionės, mediniai asamblėjos pastatas, 6 pjūklelis gabalas, mados puzzle 1000 vienetų, 2000 gabalas dėlionės, lentynoje medienos, te žaidimai žaidimas.

Medžiaga Popierius
Puzzle Stiliaus bendra
Lytis Unisex
Modelio Numeris 1000pcs Montavimas Nuotrauką Kraštovaizdžio Galvosūkiai
Amžius > 6 metų
Įspėjimas NO
Stilius Kraštovaizdžio

Parašykite savo atsiliepimą!

"PASIDARYK pats" 1000 Vienetų Dėlionės Mediniai Montavimas Nuotrauką Kraštovaizdžio Galvosūkiai, Žaislai Suaugusiems, Vaikams, Švietimo Žaislai, Žaidimai Vaikams Dovanų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai