Ultragarsinis Elektroninis Vabzdžių Repeller Namuose Uodas Žudikas Multi-funkcija Graužikų Žuvo Voverė ES / JAV / UK Kištukas

Nauja

€3.59

Aprašymas:

[Atnaujinau Ultragarso Technologija], Pagaminti pagal naujausias chip padidinti intensyvumo ultragarso bangų, kurios gali būti efektyviau, kad kenkėjų ir graužikų yra sunkiau immunize nei anksčiau.Ultragarsinis gali sutrikdyti ir dirginti nervų sistemą, kenkėjų, kurios padeda joms nemalonu ir nepatogu.Galiausiai varo juos šalin nuo savo namų.Gerai dirbti dėl uodų, pelės, tarakonai, vorai, skruzdėlės, musės, bedbugs, blusų ir daugiau kitų kenkėjų.

["Eco-Draugiškas ir Saugus Dizainas] kenkėjų atbaidymo yra saugus ir aplinkai draugiškas, 100% saugus žmonėms ir gyvūnams.Kenkėjų atmesti priima fizinių būdas ir humaniškas sprendimas atstumti pelių ir kenkėjų išeina iš namų, o ne žudyti juos, nėra cheminių medžiagų, jokio kvapo, netoksiškas ir radiacinės nemokamai.

[Plačios Aprėpties & Energy-Efficient], prietaisas yra efektyvus plotas iki 80-120m2. Geriausias efektyvumas yra įrengti namai ir butai, biurai, viešbutis, sandėlių , garažų, pių, rūsiuose, ūkiuose ir pan.Naudojant 1 prietaisu kiekviename kambaryje yra rekomenduojamas ultragarso poveikis bus susilpnėjęs sienas ir kietų objektų.Jis yra ekonomiškas ir veiksmingas kenkėjų kontrolės sprendimas, palyginti su brangus kenkėjų kontrolės paslaugos.

Techniniai duomenys:

Elektros įtampa: AC 180V-250V/ 50 HZ AC 90-110 v / 60 hz

Darbo norma: 6W

Išėjimo dažnis: 20khz-55khz

Veiksmingas apimtis: 80-120m2 (atviroje erdvėje)

Spalva: Balta|Juoda

Pakuotė:

1 x Ultragarsinį Kenkėjų Repeller

Pastabos:

1. Mašinos turėtų būti įrengta 20 ~ 80cm toli nuo žemės, ir elektros lizdas turi būti įdėta statmena žemės.

2. Diegimo tašką turėtų vengti kilimų, užuolaidų ir kitų garsą sugeriančių medžiagų, kiek įmanoma, taip, kad nebūtų sumažinti garso slėgio, sumažinti garso srityje ir turėti įtakos vabzdžių poveikio;

3. Per pirmas kelias dienas po vartojimo, tai yra normalu, kad rasti, kad veikla, pelių ir kenkėjų gerokai padidinti.Žiurkės ir vabzdžiai, kurie paprastai paslėpti savo lizdus palieka savo originalias slėptuves po užpuolė ultragarso ir elektromagnetinės bangos.

4. Jeigu turite kokių nors minėtų vabzdžių ar žiurkėno kaip pet, nenaudokite šio prietaiso šalia jūsų augintiniai.

Žymos: skristi gaudyklė, m22 plug, cleaner ultrason, repeller iš skruzdėlės, valyti ultragarsu, elektros, ultragarso, laivų, iš uk, elektros uodai skristi tauškutis, voverė repeller, oem ultragarso.

Išėjimo Dažnis 20khz-55khz
spalva Balta|Juoda
Medžiaga ABS, antipirenas
Elektromagnetinių bangų dažnių diapazonas 0.8 Hz-8Hz
Kištukas ES / JAV/JUNGTINĖ KARALYSTĖ
Galia 6W
Kenkėjų Rūšis Vorai
Atstumiantis Tipas Ultragarsinį Kenkėjų Repellers
Kilmės KN(Kilmės)
Vardinė Įtampa 110V

Parašykite savo atsiliepimą!

Ultragarsinis Elektroninis Vabzdžių Repeller Namuose Uodas Žudikas Multi-funkcija Graužikų Žuvo Voverė ES / JAV / UK Kištukas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai