Oscilloscope Blokatorius Izoliacija Modulio IDM01,Įtampos Apsauga, Saugus 800V

Nauja

€29.13

Modulio IDM01 yra aktyvus zondas, kuris galėtų izoliuoti diferencialinė įėjimo.Jos įvesties sąsaja yra BNC ir išvesties sąsaja yra VGA su plokščia viela.Įvesties signalo ir išėjimo signalas yra visiškai izoliuotas ir įvesties blokatorius.IDM01 gali būti naudojamas ant kiekvieno LOTO oscilloscope.Kai prijungti IDM01 prie LOTO apimtis VGA sąsajų kanalo B oscilloscope taps izoliuota diferencialinė įėjimo.

IDM01 yra viena-kasė kanalus, yra 4 matavimo diapazonas vartotojams pasirinkti,±20 V,±80V,±200V ir 800V.Jei norite tinkinti matavimo diapazonas, pavyzdžiui, jeigu jums reikia įvertinti millivolt, mes teikiame pritaikymas, prašome skambinkite +86 15029982700. IDM01 turi dažnių 50K Hz

Kada ir Kur Naudoti jį?

IDM01 siekiama šias problemas: 1, reikia matuoti aukštos įtampos, tačiau nerimauja, žalingas kompiuterio ir oscilloscope. 2, išbandyti grandinė nėra pagrįsti, negali įsitikinkite, jeigu jungiantis taikymo sritis žemės norėdami išbandyti žemės yra saugus, taikymo sritis žemės ir išbandyti žemės, net nėra. 3,jei bandoma taškas turi aukštą bendrą režimą įtampos, jis viršytų oscilloscope s matavimo diapazonas be diferencialinė įėjimo. 4,kai bandoma signalo blokatorius, ir nėra pagrindo švino.

Nereikia pirkti papildomų Zondas

IDM01 yra, kaip aukščiau nuotraukoje matyti, visas plastikinis korpusas suteikia saugų izoliacija jei netyčia eksploatavimo klaidų.Kaina tik apima IDM01 pati, ne kiti priedai yra įtraukti.Jeigu jūs jau nusipirkau bet LOTO oscilloscope, kad X1/X10 zondai langelyje gali būti naudojamas su IDM01, be jokių papildomų zondai reikalingi, nes šis paveikslėlis rodo.

Aligatorius įrašą Suderinamame

Taip paveikslėlyje parodyta, galite naudoti vielos, su alligator klipą IDM01. Būkite atsargūs, nelieskite metalinių dalis plikomis rankomis, naudoti atsargiai.

DUK

Q: Yra IDM01 suderinamumas su visais LOTO osciloskopai

A: Taip, IDM01 gali būti naudojamas su bet LOTO oscilloscope.

Q: aš galiu naudoti jį išbandyti komercinių elektros energijos tiekimo?

A: Taip, su IDM01, galite išbandyti komercinės galia ir įtampa iki 800V negalvodami apie žalingus taikymo sritis ir kompiuteris.

Q: ar Gali IDM01 būti naudojamas atskirai?Ir kiek kanalai jis turi.

A: IDM01 gali būti naudojamas tik su LOTO oscilloscope ir IDM01 turi 1 kanalo.

Žymos: elektronų rinkinys, oscilloscope vienetas, "pasidaryk pats" eletronic rinkinys, dmm oscilloscope, oscilloscope zondas rigol, dso138, blokatorius oscilloscope zondas, slėgio rele oscilloscope, oscilloscop zondas, micsig.

Skaitmeninių Kanalų 1
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Modelio Numeris IDM01

Parašykite savo atsiliepimą!

Oscilloscope Blokatorius Izoliacija Modulio IDM01,Įtampos Apsauga, Saugus 800V

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai