Xiaomi Elektrinis Vandens Šildytuvas 3000W Elektros Maišytuvas karštas Maišytuvas Lengvas montavimas vandeniui IPX4 virtuvės vonios kambarys

Nauja

€37.58

Lengva įdiegti aš yra karšto nedelsiant | 5 sunkiųjų apsauga | vandeniui IPX4 reitingas

3 sekundes, karšto vandens tiekimo, vandens ir pan.Xiaoda priima aukštos kokybės nerūdijančio plieno, šildymo vamzdžiai, šildymo metodas, kuris yra ne lengva rūdžių ir masto, turi ilgas tarnavimo laikas, ir yra karšto 3 sekundes.Tai yra sveikas ir saugus, taupo vandenį ir elektrą, ir nereikia laukti plauti indus.

30-50 °C, laisvai reguliuojamas temperatūros pokyčiai matomi atsisveikinti su tradiciniu karšto vandens čiaupo temperatūros nekontroliuojamų režimas, mažas karšto vandens temperatūros yra skirta būti reguliuojamas, 30-50 ° C, vandens temperatūra gali būti koreguojama, su kūno LED temperatūros ekranas, leis jums aiškiai žinoti, vandens temperatūros, naudoti patogiau.

Karšto ir šalto perjungimo Įrengti du vandens rozetės, vandens srautas karšto ir šalto jungiklis gali būti tiksliai kontroliuojamas tiesiog sukasi rankena liemenį.Šaltas vanduo ir karštas vanduo gali būti įjungtas laisvai, taip, kad vanduo nėra užšaldyti žiemą.

Joker multi-purpose sąnarių patenkinti skirtingus poreikius, 6 komplektai, adapteriai + 1 universalus bendras, maišytuvas.

Atskyrimo, vandens ir elektros energijos suteikia daugiau saugumo, 5 apsaugos sluoksniai patikrinti, ar globėjų šeimos saugumas priekinės

Žymos: bakstelėkite pridėti vandens šildytuvas, xiaomi mijia diiib 3, xiaomi elektros vynas, oficialus xiaomi, momentinis elektrinis vandens šildytuvas taurė, šildytuvas xiaomi, įpilkite vandens, maišytuvas momentinių, šildytuvo sienelės, vonios kambarys xiaomi.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Xiaomi Elektrinis Vandens Šildytuvas 3000W Elektros Maišytuvas karštas Maišytuvas Lengvas montavimas vandeniui IPX4 virtuvės vonios kambarys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai