SMA Dual SMA Y Tipo Skirstytuvo Combiner 3G, 4G antena ilgintuvas RF Įkalbinėti Galiuku Laidu 3G 4G Modemas Maršrutizatorius 15CM 6 Colių

Nauja

€2.50

SMA Dual SMA Y Tipo Skirstytuvo Combiner 3G, 4G antena ilgintuvas RF Įkalbinėti Galiuku Laidu 3G 4G Modemas Maršrutizatorius 15CM 6 Colių

Produkto Pavadinimas

SMA Y Tipo Skirstytuvo Koaksialinis Kabelis-prailgintojas

Jungtis A

SMA Male / Female

Jungtis B

RP-SMA Male / Female

Kabelio Tipas

RG316 ar Prašymas

Kabelio Ilgis

15cm ar individualų

Impednace

50 Omų

Pakavimas

PP Maišas

Programos

GSM sistema,GPS, navigacinės sistemos,Bevielio ryšio sistemos,Antenos.Automobilio radijas,

Bandymo įranga, Mikrobangų krosnelė, dalys,Duomenų perdavimo,LAN sistema,Palydovinio perdavimo,Aviacijos įrangos ir kt.

Pagaminti Pagal Užsakymą

Mes galime pritaikyti bet tipų jungtys, bei kabelis, prie bet kokio ilgio jums.Kviečiame susisiekti su mumis, jei bet reikia.Ačiū. :)

Nuorodą 10vnt/aikštelė:

1pcs

Q1: aš galiu turėti su RG174, RG58 kabelio?

A: Taip, mes galime pritaikyti bet kokio tipo kabelis skirtas jums, pavyzdžiui, RG316、RG174、RG178 IPEX、1.13 IPEX、RG58、RG142、LMR195、LMR240、LMR400/7D-FB、LMR300/5D-FB、RG179、RG141、RG402、RG405、RG223 ir kt.

Q2: man reikia kabelio 200cm, jūs galite padaryti jį?

A: Taip,mes galime pritaikyti bet kokio ilgio jums.

Q3: Gali jungtis su kito tipo jungtis?

A: Taip.Mes galime pritaikyti jungtys, pvz., SMA serialus ,MCX, Fakra, TS9, CRC9 ir pan.

Mes tiekiame visų rūšių RF jungtys ir RF kabelis.Pagaminti pagal užsakymą, yra šiltai laukiami.

1. Visi daiktai bus išbandyta ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas po pirkėjai moka užsakymus. 2. Visi siuntiniai siunčiami per įprastu paštu yra tik svorio per 2KG, jeigu jūsų sklypas yra antsvorio, mes išsiųsti separted sklypų. 3. Tai trunka apie 15 iki 60 dienų į savo vietą. ( Tai gali užtrukti ilgiau, kad kai kurios atokiose vietovėse) 4. Galite pasirinkti greičiau laivybos būdų, tokių kaip DHL, "Fedex", UPS,AVS ir tt, jei jūs norite gauti savo sklypo anksčiau.Jums gali tekti mokėti papildomai siuntimo išlaidas express būdu. 5. Mes declear vertės$2~$5. Muito iš mūsų kontrolės, mes negalime guarrante be mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis.

Mes grąžinsime arba vėl, jei jūsų sklype bus prarastas ar sugadintas vežimo metu.Prašome susisiekti su mumis pirma.Ačiū.

1. Prašome palikite mums 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.tai labai svarbu mūsų parduotuvėje. 2. Prašome susisiekti su mumis, jei yra kokių nors problemų su prekių, mes stengiamės išspręsti problemą už jus.Prašome neskubėkite palikti netural arba neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekite su mumis.Tiesiog pasitikėti mumis, mes galime išspręsti šį geriau už jus. 3. Sveiki atvykę į pridėti, kad mūsų parduotuvė jums sąrašą.Jūs gausite 1~2% nuolaida nuolaida tiesiogiai.

BEVOTOP " teikia visą spektrą RF, coaxial jungtis,iš MMCX, MCX ,SMA, SMB, SMC, TS9,CRC9, FME, MS156, BNC,TNC, N, UHF ir pan., prie standartinių produktų, ODM ir pagal užsakymą pagaminti produktai su OEM Paslaugos.Mūsų pagrindiniai produktai yra didelės spartos kabelį mazgai, RF bendraašių kabelių sąrankos, mažai frequencycable mazgai, RF, coaxial jungtis, RF, coaxial adapteriai.Šie produktai yra mainlyused duomenų saugyklų, tinklų, ryšių, automobilių, medicinos,aviacijos, karo lauko ir pan.

Žymos: 4g modemas, rf įranga, išplėsti bnc kabelis, jungtis mc4, sma antena lauke, jungtis sma, modemas, fi wi maršrutizatorius, 4g antena lauko, zte 5g maršrutizatorius.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
RF Kabelio Tipas RG316 ar Individualų
Tipas RF, Coaxial Galiuku Laidu
Varža 50 Omų
Prekės Pavadinimas BEVOTOP
Prašymas 3G/4G,GSM,GPS ir Bevielio ryšio sistemos,Antenos.Automobilio radijas
Pavadinimas 3G 4G Koaksialinis Kabelis-prailgintojas
Jungtis 2 SMA Female 2 x TS9 Vyrų stačiu Kampu
Ilgis 15CM (6 Inch)
Jungties Danga Paauksuoti
Pritaikyti Taip
Modelio Numeris BT1297
Jungtis 1 SMA Female 2 x CRC9 Vyrų stačiu Kampu

Parašykite savo atsiliepimą!

SMA Dual SMA Y Tipo Skirstytuvo Combiner 3G, 4G antena ilgintuvas RF Įkalbinėti Galiuku Laidu 3G 4G Modemas Maršrutizatorius 15CM 6 Colių

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai