Malaizija 330mhz nuotolinio valdymo pakeitimas 8 dip jungiklis automatinis vartų popierinės kopijavimo aparatų matricos

Nauja

€2.93

Dizainas

Visiškai naujas, modernus, stilingas, kompaktiškas dizainas, kuris puikiai į savo kišenę.Naujasis dizainas yra slankiojantis dangtelis, užkirsti kelią mygtukas nebus paspaustas atsitiktinai.

5326 330mhz 433mhz 8 dip jungiklis automatinis vartų egzemplioriais nuotolinio valdymo

lustas turėtų būti SMC5326 ir dažnumas, 330mhz arba 433mhz, jei jūsų originalaus nuotolinio nėra chip SMC5326, nereikia pirkti, ar ji bus negalima naudoti, jei tu negali užduoti mums ir pirkti klaidingą produktų, tada mes negali būti atsakinga už jį.

Prieš pirkdami:

1.atvira korpuso 2.Patikrinkite lustas turi būti 5326, dažnumas 330mhz arba 433mhz

Kaip Programa - Tai paprasta!

A. Nuotolinio valdymo su nuotolinio programavimo: 1. Atviras korpusas iš jūsų jau-programuojamas nuotolinio valdymo pulteliu. 2. Pamatysite eilės mažų programuojami sunumeruoti jungikliai.Jie yra ĮJUNGTAS arba IŠJUNGTAS. 3. Atidaryti korpusą savo naują nuotolinio valdymo pultelio. 4. Pamatysite eilės mažų programuojami sunumeruoti jungikliai. 5. Nustatyti juos taip pat, kaip ir tie, nustatyti jūsų jau-programuojamas nuotolinio valdymo pulteliu. 6. Jūsų naujas nuotolinio valdymo prietaisas yra užprogramuotas.B.Imtuvo pagrindu programavimas: 1. Atviras korpusas antkaklio.Jis įsikūręs šalia tavo variklis. 2. Imtuvo plokštė, pamatysite eilės mažų programuojami jungikliai.Jie yra ĮJUNGTAS arba IŠJUNGTAS. 3. Atidaryti korpusą savo naują nuotolinio valdymo pultelio. 4. Pamatysite eilės mažų programuojami sunumeruoti jungikliai. 5. Nustatyti juos taip pat, kaip ir tie, nustatyti imtuvo. 6. Jūsų naujas nuotolinio valdymo prietaisas yra užprogramuotas.

Įtraukti

1 x Nuotolinio Valdymo pultas 1 x Baterijos 1 x Keychain 1 x anglų Vadovas

Pristatymas:

Prašome užtikrinti, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Prekės bus išsiunčiami per 48 valandas nuo apmokėjimo gavimo / išvalytas (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas).

Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių klausimų, prašome klausti.Aš atsakymo per 24 valandas.Retais kad jūs turite problemų su savo elementą, mes primygtinai rekomenduojame susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mums bus malonu padėti, su jūsų problema.

Žymos: 8p dip jungiklis, 330mhz nuotolinio, vartų keychain, 330 mhz, edal nuotolinio, cinkavimas pastumkite jungiklį, 4p dip jungiklis, atėjo viršų 432ev, 330mhz nuotolinio valdymo, 8 dip jungiklis.

Lustas SMC5326P-3
Name2 8 jungiklį, nuotolinio valdymo
Nuotolinio valdymo atstumas Virš 80 metrų
Medžiaga metaliniai ir PVC
Baterija 23A12V (būti)
Bevielio ryšio tipas RF
Įskaitant Nuotolinio Valdymo Pultas/Pultelio Baterijos
NAME4 330mhz nuotolinio
Kanalai 2
Modelio Numeris 5326
PANAUDOTA Durų/Elektriniai Durų/Kliūtis durų/Garažo Duris/vartus durys
Prekės Pavadinimas jiansu
Dažnis 330/433.92 MHz

Parašykite savo atsiliepimą!

Malaizija 330mhz nuotolinio valdymo pakeitimas 8 dip jungiklis automatinis vartų popierinės kopijavimo aparatų matricos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai