3 Pack 60ml/2oz Plastikiniai Purškimo Butelis Bauda Rūkas Daugkartiniai Tuščių Butelių, Kelionės ir Namuose, Valymo Produktai(Skaidri/Mėlyna/Rožinė)

Nauja

€5.56

100% brand new ir aukštos kokybės

Labai patogu ir lengva naudoti.

Didžiosios idealiai tinka naudoti namuose ar keliaujant naudoti.

Talpa: 60ml

Medžiaga: Plastikas

Spalva:Skaidrus/šviesiai rožinė/šviesiai mėlyna

【AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS,】 purškimo buteliai yra pagaminti iš PETG medžiagos su aukštos abrasiveness, subtilus ir daugkartinio naudojimo, BPA-free, nesukeliančio, bekvapis, TSA patvirtintas, saugus ir patvarus.

【NEŠIOJAMŲ IR nepralaidi vandeniui DIZAINAS】60ml / 20z smulkaus purškimo butelis, išskirtinį ir kompaktišką išvaizdą.Spiralės dizaino butelis burną užtikrina, ar nėra nuotėkio, ir gali atlaikyti smūgių ir vibracijos.Jie labai tinka keliauti ir lauko veikla, atlikti aplink.

【ITIN SMULKIŲ RŪKO】rūkas purškimo butelis yra įrengta akyto antgalis ir nano-dydžio purškimo siurblio šerdį.Dėl dulkinimo plotas yra didelis ir purkšti tolygiai.Todėl, purškimo butelis gali numatyti ultra-fine rūkas, kuris yra labai tinkamas, kurių sudėtyje yra ploviklių, eteriniai aliejai, odos priežiūros priemonės, kvepalai ir pan.Ir antgalis lengvai paspauskite, stiprus ir patikimi.

【LENGVA NUSTATYTI 】- Į paketą įeina 3 tuščia purškimo buteliai, 3 spalvų (skaidri, balta ir rožinė) ir skaidriai dizaino butelis kūno, todėl, kad jūs galite lengvai nustatyti vidaus turinio nesukeliant sumaišties, patogumo, ir taupyti savo laiką.

【DAUGIAFUNKCINIS PURŠKIMO BUTELIAI】Jūs galite naudoti juos kaip alkoholis purškimo buteliai, cleaner spray butelius,vandens purkštuvas buteliai, kosmetikos purškimo buteliai, eterinio aliejaus purškimo buteliai ir purškimo buteliai valymo sprendimai ir kt.Stilingas daugkartiniai buteliai, jūsų geriausias pasirinkimas.

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Žymos: maži žaidimai patrol, ponios levi šortai, np 40 kameros rekam, led lemputė e27 g125, telefono laikiklis odos, unikali mados maišelį, ponios mokasīni lankas, ts g1644r garsiakalbiai, unikalus faktai ispanija.

Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 60ml

Parašykite savo atsiliepimą!

3 Pack 60ml/2oz Plastikiniai Purškimo Butelis Bauda Rūkas Daugkartiniai Tuščių Butelių, Kelionės ir Namuose, Valymo Produktai(Skaidri/Mėlyna/Rožinė)

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai