3D Dviračių Stipinai LED Žibintai, Spalvinga Dviračio Rato Šviesos Įvairių spalvų 42 Modelius 16 LED Dviračio Stipinai Žibintai

Nauja

€7.25

3D Dviračių Stipinai LED Žibintai, Spalvinga Dviračio Rato Šviesos Įvairių spalvų 42 Modelius 16 LED Dviračio Stipinai Šviesos Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. LED žibintai ant dviračio ratų.Tai dviračių stipinai žibintai yra toks efektyvus, skirtas padėti pridėti įdomus skonio važiuoti kartu apsaugoti tuo pačiu metu.Būkite saugūs!Būti matoma!

2. Dviračio ratų žibintai yra pagaminti iš 16PCS 6 spalvų šviesos Diodai, bet vienodo poveikio 32LEDs, buvo 42 skirtingų modelių pakeisti.Ji mirksi daug skirtingų dizainų.

3. Saugaus jojimo: Didesnį matomumą iš visų pusių, taip bus saugiau prasto apšvietimo sąlygomis.Normalus dviratis pašvaistė gali būti matoma tik iš priekio ir atgal, jis palieka jus pažeidžiamus iš šonų.Su šia šviesa, jūsų dviratis bus išsiskirti iš visų kampų, ar jums juda, ar ne.

4. Lengva įdiegti: Tai super cool LED dviračio rato žibintai tinka beveik visi dviračiai.NEREIKIA JOKIŲ ĮRANKIŲ!Puikiai tinka gimtadienio dovanos ir Velykų dovanų idėjos jūsų šeimai.

5. Energijos Taupymo: motociklo ratas žibintai yra kontroliuojama jojimo greitis, tuo greičiau jums važinėti daugiau nuotraukų galite gauti!Kai jojimo greitis siekia 20 km/h, modeliai bus baigtas.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: 6-spalva 42 modelius Dviračių LED šviesos stipinai

Gaminio dydis: 160*105*25MM

Tinka modeliams: 20-colių ir didesnius nei 20 colių dviračiai

Žanras: 16pcs Led, 42 skirtingų modelių

Išmetant prietaisą: pastoviai mirksi 42 modelius

LED prietaisas: Prizmę patentuotas dizainas, kaip ilgai, kaip 16 grupių iš žalios, baltos, geltonos, raudonos, rausvos ir mėlynos spalvos šviesos Diodai gali "flash" 32 " LED efektai

Produkto funkcijos: vėliau kaip prizmė, patento, dizaino, 16 Led su pačiu poveikis 32 Led, full protingas perjungti dizaino, tai yra patogiau pašalinti lengvųjų įrašą dizaino ir įdiegti, vienas šviesos ir vienas siurbimo kortelę.

Produkto savybės: energijos taupymas, energijos taupymas, ir nuimamas lempos laikiklis yra patogiau įdiegti ir pakeisti bateriją, o 6-spalvų LED mirksi modelis yra gražesnė

Gaminio medžiaga: PC&ABS

Baterijos: 3 AAA baterijos nuolat šviečia 25 valandas(baterijos neįtrauktos)

ĮRENGIMAS:

1. Įdėti 3aaa baterijos ant dviračio ratų šviesos

2. Laisvas lempos įrašą.

3. Įrašą vienos pusės, iš šviesos į šviesą lizdą.

4. Įrašas iš kitos pusės į lempos įrašą.

5. Įrašo viršuje lempos į stipinai.

6. Nuimkite lempos traukiant į viršų ir stumia jį į viršų.Komplektą Sudaro:

1 x dviratį varantys šviesos

Žymos: dviračių kalbėjo žalia, bycycle šviesos, mažųjų dviračių šalmas led šviesos, katerių ciklas, bicycl lempos, dviračių led varantys, dviračio šviesos, varantys ratai žibintai, led plonas, dviračių led varantys.

Prekės Pavadinimas AUTOMOBILIS-partment
Maitinimo Šaltinis Kita
Montavimo Rodymas Rato Stipinai
Sertifikavimo as
Modelio Numeris as

Parašykite savo atsiliepimą!

3D Dviračių Stipinai LED Žibintai, Spalvinga Dviračio Rato Šviesos Įvairių spalvų 42 Modelius 16 LED Dviračio Stipinai Žibintai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai