150% Tankis Visiškai Nėriniai Perukas Grynas Tiesūs plaukai Natūralios spalvos Vidutinio dydžio reguliuoti dirželiai Plaukų ilgis 8-26" Mayflower

Nauja

€143.93

1) Medžiaga: 100% neperdirbti pirmojo spaudimo plaukus.Ne Remy plaukų.

2) Wig Nuotolis: 10-24 Colių yra.Tai PLAUKŲ ILGIS TIESA YRA NE PRIEMONĖ NUO DANGTELIO VIRŠUJE BAIGTI!Tai yra pasakyti, 8" toks pats, kaip kitų 12" ; 26" - 32", palyginti su kitais tiekėjo.

3) Plaukų Spalva: Natūralus juodas Tiesūs plaukai ,gali būti dažų ir restyle.

4) Nėrinių dydis: 22.5x4 Cm .M edium ruda Šveicarijos Nėrinių.

5) Kokybė: Pilna Ranka sąlygotosios profesionalių darbuotojų, NR. praliejimo,ne painiojimąsi.

6) Plaukų Svoris: 150% tankis a bout 220-300g/set.gali OEM 180-210% tankis.

7) Plaukų trukmė: Ne trumpiau kaip 24 mėnesius su tinkama priežiūra

----Virgin Plaukai

Virgin plaukai yra plaukai, kurie niekada nebuvo perdirbti ar apdoroti bet kokių cheminių medžiagų; be savo natūralios būklės, su savo odeles veikia ta pačia kryptimi, ir sveika.Galite balinimo, dažymo ir restyle virgin plaukai tiesiog kaip savo.Tai taip pat reiškia, plaukų rinkti iš vieno donoro.Mes tai vadiname mergelės remy plaukus ar plaukų odelės, taip pat.Virgin plaukai gali trukti iki 16 mėnesių su tinkamą priežiūrą ir priežiūrą.

----Remy Plaukų

Remy plaukai yra skiriasi nuo pirmojo spaudimo plaukus, daugiausia, kad jis buvo chemiškai apdoroti spalvą ar tekstūrą, maitina odeles yra pašalintas prieš spalvoti ir permės, ji negali sukelti tangling nuo šaknų ir patarimas nebuvo maišymo, bet gyvenimo trukmė yra trumpesnė nei pirmojo spaudimo plaukus.Jis gali trukti 8months ar daugiau su tinkamą priežiūrą ir priežiūrą.

---Ne-remy Plaukų

Ne remy plaukai yra tiek šaknys ir patarimai sumaišyti taip, kad visi plaukai yra ne veikia ta pačia kryptimi , šio tipo plaukų pašalintas visas odeles, kad išvengti tangling, ir gamykla buvo dažyti spalvų ir padaryti giliai ir cheminis apdorojimas, ant jo taip, kad atrodo blizgesį , jaučiasi minkšta.Bet Tai nėra patvarus, ne visi.Mes tai vadiname nuleisti grindų plaukų, taip pat, kad šios rūšies plaukai gali tęstis ne ilgiau 3 mėnesių.

Plaukų Spalva:

Kaip virgin plaukai yra ne dažyti ir rinkti iš donator tiesiogiai.Kiekvieno ryšulio spalva skiriasi šiek tiek.Ji svyruoja nuo gamtos juoda;#1, tamsiai rudos spalvos; #1b rudi #2. Žinoma, mes jį suderinti tarpusavyje.Todėl, kai jūs pateikiate užsakymą, jūs galite palikti mums pastabą, speciali spalva reikalavimus, mes taip pat pasirinkti, kaip jūsų poreikius.

Split/Sausas Baigiasi:

Padalinti Baigiasi--gryno PELNO-DAŽYTOS & NE RŪGŠTIS, VONIA, plaukų.Kai donator plaukai ilgiau pakankamai, mažiau mitybos leis pasiekti, kad baigiasi.Taigi, padalinti baigiasi, yra tikrai normalus, negali būti vengiama, ypač kai plaukai yra ilgesni nei 18".TIK perdirbti ir rūgštis, vonia, plaukų neturi išsiliejo baigiasi ne visiems.Jei u yra išranki, mes nerekomenduojame pirkti.

Sausi Galai-Mūsų plaukai bus šiek tiek sausai po aukštos temperatūros garais apdoroti, ypač ilgiau pirmojo spaudimo plaukus.Su teise produktų būklę ir drėgmės gydymo plaukai, tai bus labai padeda jį..

Nitų/Kiaušiniai:

Mes turime nitų/kiaušiniai kokybės kontrolės atidžiai.Natūraliose plaukų su nitų ir kiaušiniai yra pasirinkti iš prieš tai, mes įdėti į gamybą.Taigi, iki 99,5% produktai nėra nitų ir kiaušinių, jei yra vienas pluoštas mes negalime pasirinkti, mes priimti grąžinimo arba pakeitimo.

Žili Plaukai:

virgin plaukai turi keletą krypčių žili plaukai viduje, mes paprastai pasirinkti gėjų plaukus iš gamybos, tačiau mes negalime garantuoti 100% ne žili plaukai, prašome suprasti, ir pasiimti keletą kryptis iš savęs.Ačiū!

Kukurūzų Chip Kvapas:

Pažadas nr. kukurūzų-chip cheminis kvapas, mūsų plaukai yra 100% chemikalų, mes ne tik rūpintis, apie grožį, bet taip pat ir mūsų klientų sveikata.Bet mes plauti plaukus, kai mes jį pateikti, jos gali turėti vietos šampūno kvapas ant jo,

Ilgis Pastaba:

Banguoti ir garbanoti plaukai atrodys daug trumpesnis, palyginti su tiesiai.Jums reikia išmatuoti ilgį plaukų, kai ji yra straightly ištemptas.Todėl reikia pasirinkti, ilgesnis ilgis, garbanotas ar didelių bangų plaukų, jei norite turėti tą pačią išvaizdą.

Restyle.

Privalumas virgin plaukai yra tai, kad ji gali būti stilingi ir apdoroti, kaip ir jūsų natūralių plaukų, Jei ką jums reikia padaryti, chemiškai pakeisti savo plaukų, mes primygtinai rekomenduojame jums prašyti pagalbos iš profesinės stilistas ir darykite tik po to, kai stilistas baigia kryptis išbandyti, kaip tai leis jums išbandyti, kaip plaukų bus surengti cheminių medžiagų.

Pirma, www.levandu-kalnelis.lt imsis 24 valandas patvirtinti mokėjimą.Po to, mes išsiųsti iš plaukų per artimiausias 24 valandas (sekmadienį, nacionalinės ar tradicinės šventės yra išskirtinės).

APDOROJIMO LAIKAS yra 48 valandos ir ne vėliau kaip per 72 valandas paprastai.

Darbo Laikas: pirmadienis~ šeštadienio 9:00~6:00 val. (Laiko Juosta 8)

www.levandu-kalnelis.lt priimti Kredito Kortelės , Banko pavedimu (T/T) , Western Union , Money Bookers , Debeto Kortelės .Mokėjimo išsamiai pls rasite

Žymos: plaukų žmogaus perukas, 2x6, hairnet, visą nėriniai perukas pynė, 613 bob, ali baba plaukų, 99j visiškai nėriniai perukas, 250 tankis, garbanotas giliai banga, imbieras žmogaus.

Plaukų Tipas 100% Grynas Malaizijos plaukų
Sertifikuoti Plaukų Tipas Neperdirbti Remy Mergelė
Neto Svoris 350g
Prekės Pavadinimas "Mayflower" plaukų audžia & perukai
Ilgiausių Plaukų Dalis >=20%
Kepuraitė Dydis Vidutinis
Spalvos Nėriniai Vidutinio Ruda
Nėriniai Visiškai Lace Perukai
Tekstūra Tiesiai
Gali Būti Permed Taip
Tankis 150%
Nėrinių Spalva Vidutinio Ruda
Bazinė Medžiaga Šveicarijos Nėriniai
Balinti Mazgai Taip
Trumpiausias Plaukų Dalis <10%

Parašykite savo atsiliepimą!

150% Tankis Visiškai Nėriniai Perukas Grynas Tiesūs plaukai Natūralios spalvos Vidutinio dydžio reguliuoti dirželiai Plaukų ilgis 8-26" Mayflower

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai