Sunkioji Diržo Fitneso Salė Galiūnų Juosmens Parama Petnešomis Sporto Kultūrizmo Nugaros Juosmeninės Nugaros Raštas Juosmens Treneris

Nauja

€13.35

Savybės:

1. MANKŠTA SPORTO salėje: Gaisro Komanda Fit Svorio Diržai padėti skatinti gerą formą, o kėlimo.Išvengti žalos ir maksimaliai padidinti jūsų vykdyti.Skirtingai nuo bulkier odinius diržus, tai yra minkštesnės, lankstesnės ir labiau patogūs dėvėti.

2. DIRBTI SU savimi: Jaustis ir atrodyti jūsų geriausia, o skatinti saugus svorio kėlimo technika.Nesvarbu, ar esate sporto salėje arba vykdo savo seną šunį, lipti laiptais, galite gauti naudos iš pridėtinės stabilumo, tai svorio diržą.

3. LENGVAS KONTŪRAS DIZAINAS: Šis diržas yra skirtas remti nugarą, o suteikti jums mobilumo atlikti kelis pratimus.Ne tik jūs galite Bodybuild naudojant sunkiosios atletikos diržo, bet jis yra idealus pratimus, pvz., Nugaros Pritūpimai, Galia Valo, Deadlifts, Švarus ir Pridurkai, Orinės Pritūpimai ir daug daugiau.

4. PILVO IR APATINĖS NUGAROS PARAMA: Skirtingai nuo odos diržas su iš anksto nustatyti skylių, kablys ir kilpa paramos dirželis suteikia galimybę pritaikyti sandarumo pageidaujamą komfortą ir paramą, reikalingą kojų ir pagrindinius kūno judesius.

Žymos: jack commando peilis, butterfli peilis, tacx, odos treneris, dubens raumenų treniruoklis, powerpunch atsparumas treneris, virvės treneris torneo, varyti kamuoliuką į duobutę treneris, kaklo treniruoklis, glan treneris.

Medžiaga EVA,Spandex
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris KC19120101
Taikoma Žmonių Suaugusiųjų

Parašykite savo atsiliepimą!

Sunkioji Diržo Fitneso Salė Galiūnų Juosmens Parama Petnešomis Sporto Kultūrizmo Nugaros Juosmeninės Nugaros Raštas Juosmens Treneris

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai