Smart Elektroninių Paslėptas RDA Kabineto Užrakinti Ne Skylė Lengvas Montavimas Baldai, Persirengimo Spinta, Batų Spintelės Stalčių Užraktas Su žymos

Nauja

€13.98

Smart Kabineto Lock13.56MHZ IC Elektroninis Užraktas Ne Skylė Lengvas Montavimas Paslėptas RDA Baldai Keyless Užraktas Stalčių/Spintelių Jutiklis Spintelę Pagrindinės Savybės: Mūsų produktus, RFID elektroniniai stalčių užraktai gali būti applicated prie Spintos, dėžutės, komodos, spintos, indėlių spintos, spintelės, treniruoklių salė, sauna spintelės, spinta, spintos, dokumentų spintos,spintos, telefono įkrovimo spintelės, batų spintelės,centralizuoto valdymo dėžutė ark,ebs.Specifikacija: Tipas: Keyless RDA Baldai Paslėptas Kabineto Užrakinti Tikrinimo Metodas: Mifare /IC Kortelės /13.56 MHz Maitinimo šaltinis: 4*AAA Šarminės Baterijos (Neturi Būti!!!) Žemas baterijos signalas: Įtampa mažesnė nei 10% Pin Ilgis: 16mm Varžtas Plokštės Matmenys: (L*W*H) 70*24*16mm Užraktas Matmenys: (L*W*H) 75*75*30mm Laikymo jėga: Daugiau nei 170kg Montavimas būdas: Šone arba viršuje Sureface montavimas, Avarinis energijos tiekimo jungtis: USB Svoris: 0.21 kg Funkcijos: 1.Keturių lygių valdymas: motina kortelės, manager kortelę, paslaugų kortelės ir svečių kortelės. 2.Motina Kortelė: Tik viena motina kortelės toje pačioje sistemoje, išduoti ar atšaukti paslaugą kortelės ir svečių kortelės. 3.Vadovas Kortelė: atverti visus šliuzų sistema. 4.Paslauga Kortelė: atidaryti spynos tam tikroje srityje. 5.Svečio Kortelės: atidaryti vieną tikrą kambario. 6.Naudojimo galimybės: tarnyba kortelės ir svečių kortelės atidaryti užraktą savarankiškai arba turi būti naudojami kartu. 7.Su žemos įtampos indikacijos ir jei su energijos tiekimo.Pakavimo Sąrašas:

Kabineto Užrakinti*1

Varžtas krepšys*1

Užrakto Varžtas*1

IC Kortelė* 2

Keytag*2

DUK - IC Kortelės Kabineto Užrakinti

1), Kur aš galiu įdiegti šį užraktą?Tai yra mini kabineto užrakinti, jūs galite įdiegti ją į spintelės ar stalčiai, namų, baseinas, treniruoklių salė, prekybos centras, mokykla ir t. t. 2)Kaip aš galiu ją įdiegti?Šio kabineto užrakinti būti varžtai, jums tik reikia naudoti atsuktuvą, siekiant užtikrinti produkto tinkamą vietą spintoje.Ji nebūtinai turi būti išgręžtos.Lengva įdiegti ir naudoti 3)Kaip pridėti kortelę? Imtis Master card susisiekti su kortelės skaitytuvu, tada garsas "beep", galite pridėti išlaisvinti korteles per 5 sekundes -- imtis kitą kortelę, kreipkitės į kortelių skaitytuvą, vienas trumpas garsas "beep" rodo kad kortelė yra skaityti ir nustatyti, kaip atrakinti kortelę sėkmingai.Jūs galite pridėti korteles nuolat, ir 13 išlaisvinti kortelės gali būti nustatytas ne daugiau.

*Garantija

1. Visi daiktai parama suteikiama 1 metų garantija.

2. Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, su iš prietaisai.Prašome nedvejodami susisiekti su mumis tiesiogiai, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą ne vėliau kaip laikas.

3. Žinoma, buvo ir profesionalių techninių specialistų komanda padės jums išspręsti jūsų problemą.

*Logistika

1.Dauguma produktų bus išsiųsti per 72 valandas(pašalinti atostogų ir savaitgalio) po sėkmingai mokėjimo.

2.Prašome pateikti teisingą pristatymo adresą ir telefono numerį jūsų užsakymą, mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už neteisingai gavėjo informaciją jums davė.

3.Jei norite, kad penktadienį po pietų arba savaitgaliais, prašome palaukti, ji kantriai, mes pasirūpinsime siunta kitą pirmadienį. 4.Kai jis yra šventė šventes, siunta bus atidėtas keletą dienų.

5. Pristatymo laikas yra apytikris laikas.Konkretus laikas priklauso nuo paskirties vietos, oro ar kitų veiksnių, todėl kartais jis gali užtrunka šiek tiek ilgiau.Jei turite kokių nors problemų, siuntas, prašome susisiekti su mumis,mes ištirti ir išspręsti pristatymo problema.

6.Paprastai stebėjimo informaciją bus rodomi internete per 3-7 darbo dienas po išsiuntimo.

Stebėjimo adresas:

*Atsiliepimai

Prašome padėti pristatymo patvirtinimas kartą paketo gavimo.Nepamirškite palikti mums 5 Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų po Gavimo jūsų daiktus.Ačiū iš anksto.

Žymos: tuya kabineto užrakinti, raktų ieškiklis, elektroninis užraktas spintelę, rfid žymė, užrakinti spintelę, secur durų užraktas, paslėptas storag, saugus rakinimo, nfc vartai užrakinti, durų užraktas smart.

Statinis Elektros Energijos Suvartojimas Mažiau nei 8 uA
Garantija 12 Mėnesių
Darbo Drėgnumas mažiau nei 80%
spalva juoda
Dvi atviros sprendimas vienos kortelės sprendimas ir dual kortelės sprendimas.
Modelio Numeris MT-CL001
Žemos įtampos direktyvas
Prašymas Prekybos Centras/Factory/Mokyklos/Treniruokliai/Baseinas/Sporto Klubai
Tipas IC Kortelės Kabineto Užrakinti
Svoris 0.21kg
Darbinė Įtampa 6V
Energijos suvartojimas Mažiau nei 150mA
darbinė temperatūra Nuo -30 iki 80 degreed celsijaus
Kortelės Tipas IC kortelės
Maitinimo Šaltinis 4pcs 1,5 V AA šarminės baterijos
Dydis 80*80*27mm

Parašykite savo atsiliepimą!

Smart Elektroninių Paslėptas RDA Kabineto Užrakinti Ne Skylė Lengvas Montavimas Baldai, Persirengimo Spinta, Batų Spintelės Stalčių Užraktas Su žymos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai