26CM viso kūno minkšto silikono reborn baby Doll 10 colių Realus naujagimių bebe Lėlė atspari vandeniui mielas Boneca Žaislų vaikams dovanos

Nauja

€9.83

Mažesnę kainą parduoti!!Neįtikėtina nuolaida kada nors, didmeninius užsakymus, susisiekite su mumis elektroniniu paštu, jei užsisakote daugiau nei vieną lėlę !!jums bus nustebinti tuo, didmeninės kainos tikrai!!Į Gerbiami Klientai,: Šis produktas neturi ateiti į originalią pakuotę ir yra saugus ir netoksiškas, prašome būti tikri, kad.produkto aprašymas Dydis: apie 26 cm, atkreipkite dėmesį!Ten gali būti šiek tiek skiriasi, priklausomai nuo matavimo metodo.Medžiaga: Visam kūnui silikono vinilo produktas, saugus ir netoksiškas.Lėlės galūnes gali būti perkeltas, ir lėlės kūną yra labai minkštas, todėl jis gali atsisėsti ir atsigulti; ji negali kalbėti ar stovėti, ir gali būti pilamas į vandenį.Programos: Vaikų gimtadienio dovanos, žaislai, Kalėdų dovanos, kūdikiams ar mėgėjams ir kolekcininko rinkinių.Įskaitant: Lėlė + Drabužius kostiumas+kojinių (kaip paveikslėlyje parodyta), Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir ačiū už jūsų dėmesį.

Funkcijos: 1. Kūdikio galvos ir kojų yra pagamintas iš aukštos kokybės minkšto silikono medžiagos.Pagamintas iš minkštos ir saugaus silikono, labai saugus, ne toksiškas ir PVE-nemokamai.Atitinka saugos reikalavimus vaikams, apie 3 metų amžiaus vaikams. 2. Mes manome, mūsų visų silikono baby doll yra geriausias pasirinkimas lėlės kolektoriai / mėgėjams / mama, nes ji yra labai reali.

Žymos: kūdikis reborn silicio, 05 colių lėlės reborn, atgimsta 10 cm, matryoshka rožinė, 10 colių atgimsta, kirumi tojo, lėlės naujai atgimusios, atgimti, reborn baby lėlės viso kūno silikono aukštas, babydoll lėlės.

Forma 1/4
Įspėjimas laikyti atokiau nuo ugnies
funkcija 3 Matryoshka Lėlės
Matmenys 10 colių
Funkcija 4 reborn Baby Lėlės,atgimsta bebe lėlės
Modelio Numeris lėlės reborn
Funkcija 9 Atsparus vandeniui lėlės,Vonios žaislas
Funkcijos 2 Reborn Lėles,kūdikių lėlės
funkcijos 7 Lėlės, žaislai,Mados lėlės,Cute baby doll,Vaikiška lėlė
funkcija 5 26cm,10 colių
Savybės MINKŠTAS
Medžiaga Latekso
funkcija 6 gimtadienio dovana,Kalėdų dovanos,Vaikų dienos dovanų
Temos Filmų ir TV
sąlyga Akcinė Straipsniai
Mfg Serijos Numeris Mados
Lytis Unisex
funkcija 8 reborn Lėles,Tikroviškos lėlės
Tipas Interaktyviosios Lėlės
Amžius < 3 metai
Funkcija 1 100% saugus , netoksiškas,be lin-toksiškas,pagal Europos
BJD/SD Požymis lėlė
Baterija Ne baterija

Parašykite savo atsiliepimą!

26CM viso kūno minkšto silikono reborn baby Doll 10 colių Realus naujagimių bebe Lėlė atspari vandeniui mielas Boneca Žaislų vaikams dovanos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai