20 Vnt./Daug Banga Taško Hair Curler "PASIDARYK pats" Kempine vienos Nakties Volai, Minkštas Miega Pagalvę Banguoti, Garbanoti Stiliaus Garbanos Plaukų Ju Įrankiai Mergina

Nauja

€7.78

Mes paramos lašas laivybos

1. Visi produktai yra vertybinių popierių ,ir mes paramos lašas laivybos ir didmeninė prekyba, jūs galite įsigyti su pasitikėjimu, paprastai, mes išsiųsti šiuos produktus jums per 24 valandas. 2. Mes ne būti bet kokia kaina, o reklaminė informacija ir sąskaitų produkto. 3. Mes turime užsienio sandėlių, todėl galite sutaupyti daug laiko. 4. Apie Pristatymo Laiką: Laivas Iš JAV/FR/UK/PL/IT/AU/DE/CZ/JI,pristatymo apie 5-15days po išsiųsti.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, I pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.AČIŪ Specifikacija: Taikoma plaukai: VISŲ Plaukų Tipas

Tipas: Putų Volai

Kiekis: 20PCS

Prekės Pavadinimas: Plaukų Volai

Plaukų Formavimo Priemonės

Spalva: Polka Dot

Medžiaga: Sponge

Dydis: 21.5*3,5 cm savybės: 1. Nėra šilumos, nėra elektros, ir jis nebus pažeisti plaukai ne visiems.Tiesiog naudokite jį, o miega gauti geriausią garbanos ryte.

2. Lengva naudoti-tiesiog wrap krūva plaukų aplink ritinio, savo ruožtu pagalvės curler aukštyn kojom, ir ją išspręsti, lankstymo du galus curler.Tada, jūsų plaukai bus pritvirtinti prie garbanoti geležies, be įrašus.

3.Daugkartinio naudojimo-plaukų pagalvė volelis yra labiau tinka sausiems plaukams.Jis yra lengvas ir gali būti naudojamas daug kartų.

4. Lengva naudoti tiktų vaikams, mergina, moteris visų plaukų tipą.padaryti gražus, garbanotas ir kūno bangos plaukai, be jokios žalos!Sulaužyti tradiciją-atsisakyti elektros plaukų, permės plaukų.sutaupyti šimtus dolerių pinigų ir valandas, laikas eiti į kirpyklą.paprastus veiksmus ir keletą minučių laiko, gali būti gražus, garbanotas plaukų.

5. Švelni Miego Plaukų Volai -- super lengvas ir minkštas volai ypatingą plaukų miega.gražūs garbanoti,palaidi ar kūno plaukų banga, kuri jums patinka, bus rodomas, kai jums pabusti.grožio ir patogus, kurie sako, kad galima pasirinkti tik vieną?Nereikia nerimauti dėl cheminių ar vandens liesti savo pagalvę.Nereikia miegoti su drėgnų plaukų.miego, poilsio ir grožio ne geriausias laikas-ryte, kai pradėti dieną.

6. Skirtingų Grožio Būdas Plaukai Garbanoti Banga -- už ilgesnius plaukus, galima 2 volai naudoti kartu.dauguma žmonių, 1 ritinėlis, kad viena plaukų banga kaip mūsų nuotrauką.kai ilgi plaukai, naudoti žemyn pusę dalis atrodo daugiau grožio ir temperamento.kita kryptimi, pradedant roll plaukų arba iš jo padaryti įvairių stabdžių krzywy garbanotas plaukų bangos.įvairių operacija padaryti iš skirtingų grožio plaukų banga nuorodą į "YouTube" Kurti grožį priklauso jums.gal yra geriausi grožio su mūsų plaukai volai.Paketą, įskaitant: 20pcs X Kempinė akmenslydis geležies

Mes paramos lašas laivybos

1. Visi produktai yra vertybinių popierių ,ir mes paramos lašas laivybos ir didmeninė prekyba, jūs galite įsigyti su pasitikėjimu, paprastai, mes išsiųsti šiuos produktus jums per 24 valandas.

2. Mes ne būti bet kokia kaina, o reklaminė informacija ir sąskaitų produkto.

3. Mes turime užsienio sandėlių, todėl galite sutaupyti daug laiko.

4. Apie Pristatymo Laiką:

Laivas Iš JAV/FR/UK/PL/IT/AU/DE/CZ/JI,pristatymo apie 5-15days po išsiųsti.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, I pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.AČIŪ

Žymos: didelis heatless garbanos, heatless curl naktį, aut hair curler, hair curler, curl plaukų, curler magija, curler permė, teptukų rinkinys, massag roller, plaukų volelis.

Ypatybė 17 20 vnt./Daug
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija Sponge Banga
Medžiaga Kempinė
Funkcija 1 plaukų formavimo priemonės
Funkcija 12 Plaukų Formavimo Prietaisai
Prekės Pavadinimas Plaukų Volai
Funkcija 14 Sponge Garbanoti
Funkcija 20 Minkštas Miega Pagalvę Garbanoti
Funkcija 7 Banguoti, Garbanoti
Funkcija 9 Merginos
Funkcija 22 Plaukų Ju Įrankiai Mergina
Funkcija 15 Sponge Banga
Funkcija 18 Banga Taško Hair Curler
Funkcija 13 Plaukų priežiūra
2 funkcija Sponge Garbanoti
Funkcija 5 Kempinė Volai
Funkcija 16 Plaukų Volai
Funkcija 23 hair curler
Kiekis 20pcs
4 funkcija Plaukų Volai
Funkcija 6 hair curler
Funkcija 10 Banga taškas
Funkcija 8 Volai
Dydis 21.5*3.5cm
Elemento Tipas Putų Volai
spalva polka dot
Funkcija 11 Kempinė
Taikoma plaukų visų plaukų tipas
Ypatybė 19 "PASIDARYK pats" Kempine vienos Nakties Volai
Funkcija 21 Banguoti Garbanos Stilius
Tipas Putų Volai

Parašykite savo atsiliepimą!

20 Vnt./Daug Banga Taško Hair Curler "PASIDARYK pats" Kempine vienos Nakties Volai, Minkštas Miega Pagalvę Banguoti, Garbanoti Stiliaus Garbanos Plaukų Ju Įrankiai Mergina

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai