Barrow Viešųjų versija Gigabyte 1080MINI/1070MINI GPU Vandens Bloko Visišką BS-GIM1080-PA

Nauja

€93.18

Produktas yra suderinamas su LRC full RGB apšvietimo valdymo sistema, standartas be valdytojas, dėl valdiklio prašome įsigyti atskirai.Apie contoller, kurie gali būti spustelėkite šią nuotrauką, kad būtų tvarka!

Skelbimai 1. Skirtingų versijų šalta galva su tinkama versija valdiklis gali būti naudojamas, įsitikinkite, kad imtis laiko įsigyti reikiamą duomenų valdytojas,prašome patikrinti apšvietimo įvadas pirkti! 2. Produktas yra suderinamas su originaliu kortelės backplane. 3. Patvirtinti, kad jūsų vaizdo kortelė yra suderinama su sąrašu, nes priešingu atveju tai gali būti tinkamai įrengti.Šis modelis suderinamas su : GeForce GTX 1080 Mini ITX 8G GeForce GTX 1070 Mini ITX OC 8G 4. Paveikslėlyje parodyta, kaip naudoti rankinių vamzdelių jungiamosios detalės (fitingai tikslais vaizdinės reklamos tikslais, kad standartas neapima nuotrauką per vamzdžio jungtis. 5. Atkreipkite dėmesį į šalto vandens įleidimo ir išleidimo metu, įrengimo, montavimo klaidos turės įtakos aušinimo efektyvumą.

Žymos: blokuoti gpu, stiklo gigabyte, barrow vandens cool, barrow blokuoti gpu, msi gpu, mutoh siurblys, barrow ddc, rtx 3080 waterblock, vandens metalo blokuoti, bendrosios vandens.

Pakuotė Taip
Prašymas Grafikos Plokštė
Suderinamas PROCESORIUS Gigabaitas 1080MINI/1070MINI
Kilmės KN(Kilmės)
Produktas Gigabaitas 1080MINI/1070MINI Vandens Blokuoti
Tipas Visos Naujienos
Įrengimas NĖRA Įtrauktos
Linijos NĖRA
Heatsink Medžiaga Vario
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas BARROW
Modelio Numeris BS-GIM1080-PA
Apšvietimas Įmontuota RGB(Valdytojas nepridedami)

Parašykite savo atsiliepimą!

Barrow Viešųjų versija Gigabyte 1080MINI/1070MINI GPU Vandens Bloko Visišką BS-GIM1080-PA

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai