Selfie Stick Trikojo, Ištraukiamas "Bluetooth" su Belaidžio Nuotolinio valdymo iPhone XR/11/11Pro/Xs/X Galaxy Note 10/S20/Google/Huawei Daugiau

Nauja

€7.23

Selfie Stick Trikojo, Ištraukiamas "Bluetooth" su Belaidžio Nuotolinio valdymo iPhone XR/11/11 Pro/Xs/X Galaxy Note 10/S20/Google/Huawei Daugiau

Yra Trys-viename Kompaktiškas selfie lazdelės su Nuotolinio Valdymo pultu ir integruota su trikoju, įvairios belaidžio ryšio gali būti iki 10 metrų.Nauja patirtis, puikus Selfies, Grupės Nuotraukos, Veido laiką, Life-medienos ruoša, Vaizdo fotografavimo, Socialinės gyvena, etc.

245° Sukimas Galvos leis jums galėtų būti vertikalios ir horizontalios nuotraukos tiesiog pasukimo kampas, arba fotografuoti platesnė vizija.Jų sudėtis yra įvairesnė.

Aliuminio lydinio medžiaga, su lengvas ir priemonių 7.6 colių pratęsimo ilgis gali siekti 27.6 cm ir svoris ne 5.0 oz po sulankstomas, patogu nešiotis išleisti kišenėje ar krepšyje.

Tai gali būti puikiai Suderinama su Daugeliu Išmaniųjų Telefonų Rinkoje, tokie kaip "iPhone" Xs/Xr/Xs Max/X/8 Plius/Galaxy Note 9/P9/S9 Plus/S8/S7 8 Pastaba/S7/S6/Google/ Android Smartfon .

Specifikacija

"Bluetooth" versija: "Bluetooth" 4.0

Bluetooth atstumas: 10M

Baterija: CR1632 (keičiamais)

"Android" sistema: Android 4.3 arba virš

iOS sistema: iOS 5.1 arba virš

Telefono dydis: 4.7-6.2 cm

Rinkinį sudaro:

1pcs Selfie Stick Trikojo Su Bluetooth Nuotolinio

Pastaba:

Pagal trikojo režimas, svorio centras mobilusis telefonas turi būti derinamos su selfie stick.Žemesnio aukščio ištraukiamas lazdele, geresnis stabilumas.

Žymos: medinis trikojis "pasidaryk pats", "google" rankas, nemokamas, selfi stick trikojo, usams selfie stick "iphone", cnc rinkinys, mechanikas, selfie trikojo "pasidaryk pats", selfie lazdos telefono "iphone", "bluetooth" savarankiškai klijuoti, maginon selfie stick "iphone", selfi stick, skirtą "android".

Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
"Bluetooth" Versija "Bluetooth" 4.0
Medžiaga Aliuminio-vario Lydinys
Bluetooth Atstumas 10M
Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Modelio Numeris Selfie Stick
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Selfie Stick Trikojo, Ištraukiamas "Bluetooth" su Belaidžio Nuotolinio valdymo iPhone XR/11/11Pro/Xs/X Galaxy Note 10/S20/Google/Huawei Daugiau

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai