AC 220V 10000W high power SCR Variklio Greičio Valdiklis Įtampos Reguliatorius Tamsos attemperation termoreguliacija PWM Moduliacija

Nauja

€10.19

AC 220V 10000W high power SCR Variklio Greičio Valdiklis Įtampos Reguliatorius Tamsos attemperation termoreguliacija PWM Moduliacija

Naujas atvykimas

Jei jums Reikia Linijos Stilių, rasite, kaip laikytis:

Aprašymas: Karinio lygio dvigubos plokštės dizaino Aukštos įtampos kondensatorius ST sukelti diodo Su heatsink Savybės: Įtampa: AC 220V Maksimali Galia: 10000W (5000W gali būti naudojamas ar kambario temperatūroje ilgą laiką) Įtampos Reguliavimas: AC 10V į 220V (Koreguoti pradėti 20V) Matmenys: 130 * 60 * 47mm Naudojimas: Elektra, krosnis, vandens šildytuvas, lempos ir laterns, kad judėti šviesos, samll varikliu, litavimo geležies temperatūros kontrolės ir pan. (Indukcinis ar gebėjimų keliamoji galia turėtų būti sumažintas, įtampos reguliatorius yra įrengta su dviem-taip, didelio galingumo thyrister, nereikia pridėti bet kokį komponentą galite naudoti , labai patogu ir praktiška.) Komplektą sudaro: 1 x 10000W SCR Įtampos Reguliatorius

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. Prašome užtikrinti, kad turite užbaigti visą išsamią informaciją, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

2. Mes išsiųsti prekes per 5 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

3.Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų ,pvz., įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakinga už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negaunate siuntos per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau gauti jūsų pasitenkinimas!

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo detalių gavimo.Jei prekė yra jūsų turimą yra daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir grąžinti pinigus ar pakeisti nebus pritarta.Ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

2. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t., vežimo sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Nuo jūsų atsiliepimai yra ypač svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų. 1 minutę jums ,labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę---

Dėkojame, pasirinkti UG.Mes Bus No. 1 In China!Mes esame sąžiningas pardavėjas, dėl www.levandu-kalnelis.lt.

Gamintojas elektroninis modulis, UG buvo verslo daugiau nei 20 metų, todėl turi didelę patirtį visose linijos mes rankena.

Būti No. 1 Tiekėjas Elektroninis Modulis Kinijoje !

Visos mūsų prekės būtų mūsų gamyklos yra aukštos kokybės.

Jei turite kokių nors problemų, mes labai malonu, kad jūs galite susisiekti su mumis.Mes stengiamės jums padėti.Tikiuosi, užmegzti ilgalaikį bendradarbiavimą su jumis.

Visada Imitavo, Bet Niekada Pranoko Kinijos.

Jei Jums Kitų Tiekėjas Kainos Mažesnės, Nei Jav, Kokybės, Nei Mūsų, Prašome Leiskite Mums Žinoti, Mes Ketiname Juos Mušti!

OEM Paslaugos taip Pat Laukiami!

Žymos: reguliatorius, variklis didelis, ne555, scr, 3000N, dc pwm galios reguliatorius, Pavaros Variklis, pwm galios variklis, 5v pwm, 220 pwm, kintamosios srovės variklis, reguliatorius forword.

Įtampos Reguliavimo Diapazonas AC 10V ~220V
Matmenys 130 * 60 * 47mm
Funkcija Padidinti šilumos kriaukle, veiklos yra labiau stabili
Darbinė Įtampa AC 220V (mažiau nei AC 250V)
maksimali Galia 10000W
Modelio Numeris UN223
SCR modelis BAT100-800B (importuotas)
Variklio Tipas KINTAMOSIOS srovės Variklis
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas AC 220V 10000W high power SCR Variklio Greičio Valdiklis
Svoris 210g
Vardinė Srovė 25A
Maksimali Srovė 45a

Parašykite savo atsiliepimą!

AC 220V 10000W high power SCR Variklio Greičio Valdiklis Įtampos Reguliatorius Tamsos attemperation termoreguliacija PWM Moduliacija

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai