2021 Laisvalaikio Sportbačiai Vaikščioti Riedučiai Deformuoti, Išbėgęs Keturių Ratinių Pačiūžas, už Suaugusių Vyrų, Moterų Unisex Vaikas Roller Batai

Nauja

€68.64

Savybės:

1. Praktinių Mygtuką: batai funkcija unikali nematomą mygtuką, kad būtų išvengta atsitiktinio atidarymo.Ir ten yra mygtukas ant nugaros batų, paspauskite jį ir rato bus atidaryti.Paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką, įstumkite ratuką į dugnais ir atleiskite.

2. Patogūs Drabužiai: batai funkcija viršutinės pėdos padas struktūra, siekiant veiksmingai apsaugoti kulno ir kad batai patogiau dėvėti.

3. Platus Programas: batai yra stilingas ir kietas, ir deformacijos batai yra puikus čiuožimo, šalis, diskoteka, šokių, gimtadienis, Kalėdos.

4. Lengva Nešti: Mažas ir lengvas, lengva nešiotis, nemokamai įdiegti plokšti batai, Pašalinti vargo atlikti ir surinkimas.

5. Saugi ir Praktiška: batai turi gerą pusiausvyrą, todėl jūs galite lengvai kontroliuoti kūno svorio centras, ir batai yra saugus naudoti ir lengvas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Batų Deformacijos

Ratas: PU varantys

Pado medžiaga: EVA + gumos

Viduje medžiaga viršutinė: akių audiniai

Gamybos procese: batai suklijuoti

Batviršio medžiaga: PU+mikropluošto

Stilius: lauko čiuožimo batus

Dydis (EUR): 33-41

Tinka: vyrų, moterų, vaikų

Pareigos: kvėpuojantis

Uždarytas: lace-up

Batraištis ilgis(apie): 160CM/62.99 į

Stilius: sporto tendencija

Kulno aukštis(apie): aukštas kulnas ( 5CM/1.97 in)

Spalva: sidabrinė

Kojų stilius: apvali galva

Su apačioje stilius: storas dugnas

Svorį: 250kg

Aplinkos šviesos:7-spalvotus aplinkos kvėpavimas šviesa

Pakavimo Sąrašas:

1 x Roller Batai

Bendros problemos sprendimo būdai:

1.Jungiklis yra nesuprantamos ir negali būti pasukti: įrankį galima įstatyti į krašto apskrito skylę perjungti į ištraukite raktelį.

2.Jungiklis negali būti atverta: Pažymėkite, jei ratas yra prispaustas sandariai.Jei ratas yra per trumpas, pakeisti kairiojo ir dešiniojo ratų.

3. Ratai yra ne vietoje: švarus priemaišų laikiklis, pridėti šiek tiek tepalo į trinties dalys ir perjungia skliaustuose.

4.Rato nereiškia užsidaryti automatiškai, ir pasirodo: paspauskite dalis, jungianti strypo tarp užpakalinių ratų, kad padėties nustatymo pin visiškai przystawkę į lizdą.

Pastabos:

1.Atidarydami ir sukrovimas vairo, įsitikinkite, kad rodyklės kryptimi plaukia, ir bakstelėkite įjungti su tam tikra jėga (momentinė jėga).

2.Rodyklės kryptimi yra ne vertikalus užraktas.Tai yra valstybė, saugos užraktas.Užrakinta valstybė negali pereiti rato.

Žymos: bendrauti roller batai, elektrinis motoroleris volai, kary saulės, ritinio sneaker, roller blade, somar bateliai vyrai, ritinio batų, vaikai berniukas roller batai, nike vapormax, jordanija off white.

Batviršio Medžiaga Guma
Sezonas Visi sezonai
Padas Medžiaga EVA
Lytis Unisex
Atletiškas Batų Tipas Riedučiai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

2021 Laisvalaikio Sportbačiai Vaikščioti Riedučiai Deformuoti, Išbėgęs Keturių Ratinių Pačiūžas, už Suaugusių Vyrų, Moterų Unisex Vaikas Roller Batai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai