3in1 Analinis Vibratorius Vibruoja Butt Plug Prostatos Massager su Varpos Žiedas Nuotolinio Valdymo G-Spot, Sekso Žaislai, Vyrų ir Porų

Nauja

€15.50

❤ 3 IN 1 analinis vibratorius.Dildo formos vibratorius yra sukurtas remiantis žmogaus kūno sandarą.Vibruojantis butt plug gali siekti jūsų išangę, masažas, prostatos, išangės stimuliatorius ir spermos apyvartą.Yra 2 varpos žiedas spynos ant varpos ir sėklidžių, kuris jums malonus.

❤ Prostatos massager stimuliacija ir išangę.Įdomus 9 vibracijos režimus, siekiant patenkinti įvairių dažnių stimuliacija poreikius.30 pėdų belaidžio nuotolinio valdymo laisvų rankų stimuliacija žaidimas daro vibruojantis užpakalis analiniai kištukai lengviau pataikyti prostatos/anal/tarpvietės/p-tašką, tinka poroms/pradedantiesiems/solo games, ir malonus keliones.

❤Medžiagos yra sveikas ir saugus.Šis prostatos massager yra pagaminti iš medicininio silikono.Saugus beskonis.Ergonomiškai suprojektuoti, minkšta, elastinga, šilkiniai sklandžiai ir patogiai liesti.Imitacinis modeliavimas, tikroviškos tekstūros, kitoks jausmas su tikroviškas dildo suteikti jums realią patirtį analinis malonumas.

❤USB magnetinio baterija, patogus ir greitas.Visą analinis vibratorius 100% atsparus vandeniui, todėl galite nuplaukite vandeniu arba mėgautis sprogmuo orgazmas vonia ir baseinas.Tinka gėjų, vyrai arba poros.

❤ Privačių pakuotės ir saugoti savo privatumą už tai analinis žaislas (prašome kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą, jei jums kyla kokių nors problemų, mes stengiamės patenkinti jus).

Žymos: aš kegel, didonė lytis, analinis vibrat, viking varpos žiedas, baras kojos barstytuvas, massag prostatos, caulk pistoletas, antgalis, analinis kaištis, peni žiedas, vibtating varpos žiedas.

Modelio Numeris FeelinGirl
Medžiaga Medicininio Silikono
Seksualinio Pobūdžio No
Data Pirmą Balandžio 18 d., 2019
Su nuotolinio valdymo Prostatos Massager
Fiksavimo žiedą Vibratorius
Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)
Suaugusiųjų Sekso žaisliukai vyrams
Įkrovimo 9 Vibracijos režimą
Pakuotės Matmenys 6.73 x 4.57 x 2.01 cm
Prekės Pavadinimas WONANA
Baterijų 1 Ličio Polimero batteri

Parašykite savo atsiliepimą!

3in1 Analinis Vibratorius Vibruoja Butt Plug Prostatos Massager su Varpos Žiedas Nuotolinio Valdymo G-Spot, Sekso Žaislai, Vyrų ir Porų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai