2.5 X 3,5 X Stomatologas, Dantų Chirurginis Medicinos Žiūronų Loupes Didinamojo Stiklo chirurgas operaciją su/be šviesos gali rinktis

Nauja

€70.38

Specialieji Didinimas: 2,5 X /X 3.5 Darbinis atstumas: 330mm/ 420mm Gylis: 60mm Laukas: 80mm-120mm Svoris: 120g viduje: nuvalyti skudurėliu, atsuktuvas aukšto ryškumo LED šviesos šaltinis, akumuliatoriaus įkrovimo šviesos šaltinių dirbti 5 valandas PAKAVIMO SĄRAŠAS : 1PCS

Detalius Vaizdus

Sertifikatai

Mokėjimo

T/T, perkėlimo /western union / pa ypal acc epted.

Pardavimo sąlygos

Tarptautinės Pirkėjas - Atkreipkite Dėmesį, Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/buyi ng.

Atsiliepimai

Mes siūlome 100% patenkintas pirkiniu!

Mes buvo paskelbtas teigiamų atsiliepimų jums ir tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.

Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, prašau, duokite man šansą ir aš padarysiu bet labai pastangas išspręsti.

Apie mus OAO Odontologijos Įranga yra profesionali įmonė, kuri specializuojasi moksliniai tyrimai ir plėtra, gamyba ir prekyba, odontologijos įranga.

Mūsų pagrindiniai produktai apima Aukštos ir Žemos greitis handpiece, LED Kietinimo Šviesoje, Scaler, Dantų vienetas, Gydytojų, Kėdė, Oil-free, oro kompresorius, Gutta cutter, Endodontinis gydymas, Viduje-burnos, kamera, Mikro varikliai, Dantų lempos, Sterilizer ir dantų priedai ir kt.

"Aukščiausios kokybės, prieinamą kainą ir tinkamas eksploatuoti" mūsų principas.Mes nuoširdžiai tikimės, kad bendradarbiauja su įmonėmis iš viso pasaulio abipusiai naudingas bendradarbiavimas verslo puiki ateitis!

Žymos: dantų žibintas, dantų, regos, dantų didinamojo stiklo akiniai, chirurginiai šviesos didelis, didelis chirurginės lempos, dantų didinamasis stiklas profesinės, apelsinų dantų loupe, contra kampas handpiece, stiklo skaityti, dantų lempos.

sąlyga Naujas
Sertifikatas CE ISO
Dydis Moderate
HS KODAS 90184990
Modelio Numeris OAO-DD221
Prašymas burnos chirurgija
Elemento Tipas Dantų Balinimas
NET WT 1kg
Prekės Pavadinimas DEASIN
Pakuotė Kartoninė Dėžutė
Komponentas Plastikiniai+Akiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

2.5 X 3,5 X Stomatologas, Dantų Chirurginis Medicinos Žiūronų Loupes Didinamojo Stiklo chirurgas operaciją su/be šviesos gali rinktis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai