Oksidacijos-Redukcijos Potencialą Jutiklis 51/STM32 Vandens Kokybės Bandymų Stebėjimo Skysčio Imituojamas ORP Elektrodas oksidacijos-redukcijos Jutiklio Modulis

Nauja

€22.46

modname=ckeditor

Pastaba:

Ne suvirinimas yra numatyta adata susitarimas, sudarytas iš numatytojo modulis.

Prašome atkreipti dėmesį, kad klientas turi suvirinimo kryptimi adata išdėstymą pagal savo poreikius.

Techninė rodiklius

Modulio maitinimo įtampa: +5.00 V

Matavimo diapazonas: -2000mv ~2000mV

Išėjimo įtampa diapazonas: 0-4v

Matavimo temperatūra: 5-70℃

Matavimo tikslumas: ±10mV (25℃)

Atsako laikas: ≤20 SEC

Atsako laikas: ≤1 min.

ORP potenciometras sąsaja: BNC sąsaja

Modulis dydis: 35mm x 26mm

ORP composite elektrodas yra pagaminti iš aukso ar platinos elektrodo ir lyginamasis elektrodas kartu composite elektrodas, oksidacijos redukcijos potencialas priemonė sprendimas, konkrečių matomi žemiau pridedamą brėžiniai.

Kadangi ORP jutiklio modulis yra nulis bangos įtampos, kad būtų gauti tikslūs matavimo verčių, rekomenduojama atlikti nulio kalibravimas prieš matuojant pagerinti matavimo tikslumas.

Konkretūs žingsniai yra tokie:

1 žingsnis: Prijunkite ORP jutiklio modulis su procesorius (nejunkite ORP potenciometras šiuo metu);

2 žingsnis: Įsirašykite kalibravimo rutinos.

3 žingsnis: Atidarykite serijos derinimo asistentas, norėdami pamatyti šiuo metu spausdinami ORP vertė.Paspauskite nulio kalibravimas mygtuką ORP jutiklio modulis, ir įrašyti kompensuoti vertę po serial port monitor spausdinti duomenys yra stabilus.Pavyzdžiui, jei nuoseklųjį prievadą spausdina "ORP: 17mV", pakeisti "#define OFFSET0" mėginyje, kad "#define KOMPENSUOTI 17".Poslinkis yra pakeistas, siekiant pašalinti nulio dreifas įtampos sukeltas veiklos stiprintuvo ir padidinti matavimo tikslumą.Po keitimo mėginio programa, galite recompile ir atsisiųsti ją, taip papildant kalibravimo.

4 žingsnis: BNC iš ORP elektrodas, prijungtas prie ORP jutiklio modulis sąsaja, bus patikslinta po programoje įrašyti, ORP vertės matas gali būti sprendimas.

Dalykai, kuriems reikia dėmesio

1, ORP, modulio maitinimo įtampa kuo arčiau +5.00 V, tiksliau įtampa, tuo didesnis tikslumas!

2. ORP elektrodas gali būti naudojamas tiesiogiai be kalibravimo.Tik tada, kai kokybės ORP elektrodų arba bandymų rezultatai yra abejonių, ORP standartinis tirpalas gali būti naudojamas patikrinti elektrodo potencialą, siekiant nustatyti, ar ORP elektrodų arba priemonės yra geras ar blogas.

3. Kiekvienas sprendimas matuojamas ORP elektrodas, švariu vandeniu turėtų būti naudojama.Dejonizuotas vanduo yra rekomenduojama.

4. Jei ORP elektrodas, prijungtas prie ORP Matuoklis plokštės, nespauskite kalibravimo mygtuką, kitaip ORP elektrodas bus sugadintas.

5. Kai temperatūra pakyla, į ORP vertė sprendimas gerokai sumažėja ir turi gerą tiesinis ryšys, todėl yra praktinė reikšmė rodo, kad dabartinis sprendimas temperatūra, apibūdinant ORP vertė sprendimas.

ORP elektrodas priežiūra ir atsargumo priemonės

1. ORP composite elektrodas gali būti tiesiogiai prijungtas prie prietaiso be kalibravimo.Tik tada, kai yra abejonių dėl bandymo rezultatas elektrodo, v. vertės standartinis tirpalas gali būti patikrintas būdas spręsti apie kokybę elektrodų.

2, elektrodas, front-end apsaugos butelis su vidutinio dydžio mirkymo skystį elektrodas, elektrodo galvos mirkymas, atsukite dangtelį prieš matavimo elektrodas yra išgaunamas ir tada nuplauti su vandeniu ir sausai ir naudoti (būkite atsargūs, ne rub paviršiaus stebėjimo elementas), kai matavimo elektrodą turėtų būti dar dedamas po maišydami sprendimą, greičiau reaguoti matavimo elektrodai, po to nuplaukite švariu vandeniu, butelis ir pritvirtinkite dangtelį į apsaugos, siekiant užkirsti kelią mirkymo skysčio nutekėjimo, jeigu atrasti, kad yra drumstas, apsaugoti mirkymo skystį butelyje išėjęs iš mados reiškinys, turėtų būti laiku plauti, ir pakeisti nauja sugerti skystį.

3. Sąrankos elektrodo mirkymas sprendimas: paketo buferis su PH4.0, ištirpinama 250mL gryno vandens, pridėti 56g gryno kalio chloridas analizės, tinkamai šilumos elektrinėse krosnyse, maišykite, kol visiškai ištirps

4. Valymas ir pajungimas ORP elektrodas: Po naudojant ORP elektrodas ilgą laiką, matavimas yra netikslus ir atsakymas yra lėtas dėl taršos stebėjimo elementas.Šiuo metu šie metodai gali būti naudojami valymo ir aktyvinimo.

A. neorganinių užteršimo, elektrodas gali būti įdėti į 0.1 molL praskiesta vandenilio chlorido rūgštis, už 30 min., išvalyta, su gryno vandens, ir tada panardinti į panardinimo tirpalo 6 valandas prieš naudojimą.

B. organinių riebalų ir alyvos plėvelės taršos, jautrių elementų, gali būti valomas su plovikliu ir tada valyti su gryno vandens, ir tada panardinti į elektrodas tirpalo 6 valandas prieš naudojimą.

C.Jei paviršius jautrus elementas yra labai užterštas ir formas, oksidacijos plėvelės arba sumažinti plėvelės, paviršius jautrus elementas gali būti poliruoti su bauda metalografines švitriniu popieriumi, ir tada valyti su grynu vandeniu, tada nuvalyti su švariu vandeniu, ir tada panardinti į elektrodas pakrovimas, sprendimas 6 valandas prieš naudojimą.

Žymos: orp jutiklis, thermoset, stm32f407, oksidacijos-redukcijos jutiklis, stm32f103c8t6, elektrodai vandens lygis, stm8, valdybos stm32, akvariumą co2, automobilių lietaus jutiklis.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS

Parašykite savo atsiliepimą!

Oksidacijos-Redukcijos Potencialą Jutiklis 51/STM32 Vandens Kokybės Bandymų Stebėjimo Skysčio Imituojamas ORP Elektrodas oksidacijos-redukcijos Jutiklio Modulis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai