2020 Nemokamas pristatymas MJ-W7.9-G1/4(10vnt) Alkūnė vyrų sriegis spenelių jungtis

Nauja

€4.99

MOJO JUTIKLIS

Žarnos Jungtis Detalės

Naudojant Plotas

Jis tinka visų rūšių sunkiai žarnos

(karšto vandens vamzdžiai,vamzdžių saulės,oro kondicionieriai,oro slėgio vamzdžius ir kt.)

Dėmesio:

★ Šis produktas yra ne vienkartiniai medicinos prietaisai, palaidi daiktai, nepriklausomai pakavimo, nr. sterilizacija (jei reikia, galite sterilizuoti sau per aukštos temperatūros ir aukšto slėgio arba etileno oksidu) farmacijos, biologinių eksperimentų su pramoninė įranga, jungtys.

★ Dėl didelės paklausos cheminių likučių, produktų biocheminiai eksperimentai, produktų, mūsų bendrovė yra ne sterilių pakuočių, bet nėra švino, kadmio ir kitų sunkiųjų metalų, kenksmingų medžiagų (gali pateikti nustatymo ataskaita).

★ Taip pat dėl šios priežasties,mes neįmanoma patvirtinti, ar produktai išsiųstas jums buvo veikiami kenksmingų medžiagų, veikiančių jūsų vietovėje.

★ Todėl, kuo mūsų produktai yra parduodami, tai ne mano įmonės priežasčių nėra grąžinami.Yra ir nuotraukų matmenys pagal išsamiai produkto,Prašome peržiūrėti ir patvirtinti iki jums mokama.

Prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, jei nėra įvykdytos,mes siūlome geriausią aptarnavimą, kol būsite patenkinti!

Jei jus tenkina elementus,nuomos nepamirškite palikti mums, 5 žvaigždučių, kaip encoragement.

Ačiū!Malonu bendradarbiauti su jumis!

Žymos: radijo joyear sx6, radijas mini 18650, radijo honda sr 1, radijo rinkinys byd f0, radijo golf 7 px6, stripey megztiniai, radijo panaudoti c4, radijo mazda cx30, radijo mylatso 4s.

Jungtis Moteris
Medžiaga Plastikiniai
Technics Kita
pagrindinė kodas Kita
Tipas Alkūnė
Prekės Pavadinimas MOJO
Formos Sumažinti
Modelio Numeris MJ-W7.9-G1/4

Parašykite savo atsiliepimą!

2020 Nemokamas pristatymas MJ-W7.9-G1/4(10vnt) Alkūnė vyrų sriegis spenelių jungtis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai