1PC Naujovė Kūrybos Juokingas Interaktyvus Katė Punch Nulio Mol Pelės Žaidimas Žaislų Pele Pop-Up Įspūdį Naudotis Kačių Žaislas

Nauja

€8.46

Aprašymas

Katė gydyti žaislas suteiks jums ir jūsų augintiniui kokybės laiką kartu.Mėgautis begalybės valandų, žaisti ir kalimas su savo augintiniu, naudodami mūsų kokybės žaislas jūsų furry kačių draugais.

Šis žaislas katėms-skatina didelės koncentracijos įspūdį Molinių žaidimas padeda katėms aktyviai žaisti ilgą laiką.Yra niekada nebus nuobodu, skirti jūsų augintiniui.

Funkcija

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Amatų Popieriaus.

- Dydis: 30x15.5x13.5cm.

- Cat gydyti žaislas suteiks jums ir jūsų augintiniui kokybės laiką kartu.Mėgautis begalybės valandų, žaisti ir kalimas su savo augintiniu, naudodami mūsų kokybės žaislas jūsų furry kačių draugais.

- Šis žaislas katėms-skatina didelės koncentracijos įspūdį Molinių žaidimas padeda katėms aktyviai žaisti ilgą laiką.Yra niekada nebus nuobodu, skirti jūsų augintiniui.

- Mūsų katė punch žaidimas yra pagamintas naudojant saugiausias netoksiškas amatų popieriaus su Ne-PE Danga užtikrinti saugumą savo augintiniais ir šeimos nariais.Get real eco-friendly vertę už savo pinigus.

- Ši katė žaislas rekomendavo veterinarai padėti jūsų katė palaikyti gerą svorį, išlaikyti tinkami, ir pagerinti bendrą sveikatą, ilgesnį gyvenimą.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

1 x Katė Punch

Žymos: nugara butelis, led pet, blokuoti žaislas, automatinis katė lazerio žaislas, katė atstumti, Katė, molinių žaislų, kūdikių plaktukas žaislas, katė lazeriu, žaidimas kurmis.

Kilmės KN(Kilmės)
Žaislai Tipas 1

Parašykite savo atsiliepimą!

1PC Naujovė Kūrybos Juokingas Interaktyvus Katė Punch Nulio Mol Pelės Žaidimas Žaislų Pele Pop-Up Įspūdį Naudotis Kačių Žaislas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai