Šviesos Sieninis Laikrodis Medienos Tyli šviesa tamsią naktį Šiaurės šalių Mados Sieninis Laikrodis Ne Tiksi Laikrodis Su Nakties Šviesa 12 Colių

Nauja

€14.38

Medinis Sieninis Laikrodis Šviesos Numeris Kabo Laikrodžiai Ramioje Tamsoje Švytinčiomis Sieniniai Laikrodžiai Šiuolaikinės Laikrodžiai, Papuošalai Kambarį

Pakuotės Turinys:

1x Šviesos Sieninis Laikrodis

Techninės Specifikacijos:

Spalva: Tamsiai Ruda

Medžiaga: Vidutinio plaušų plokščių su dvipuse fanera grūdų

Dydis: 30*30 cm/11,8*11.8"

Stilius: Šviesos

Judėjimas: Kvarcas ( Baterija)

Baterijos Tipas: AA ( neįtraukta,Naudoti reguliariai Cinko-Anglies Baterijos, o ne Šarminės Baterijos, siekiant užtikrinti gyvenimo laikrodį.)

Įtampa: 1.5 V

Srovė: 400mA

Savybės ir Privalumai:

? Skaitoma, sieninis laikrodis: super quiet & non-tiksi naktį, naktį šviesos funkcija, pakankamai didelis, kad lengvai matyti ir skaityti, 12 colių skersmens apvalus rėmelis be stiklo.

? Minimalistinio sieninis laikrodis: Paprastas ir Modernus Dizainas bus gražiai atrodo bet kuriame kambaryje.Ji atitiks visus jūsų dekoro jūsų namuose ir biure.Medinis paviršius su šviesos arabų skaičiaus ir savaitės atrodo sh ar p net visoje savo kambarį.

? Sieninis laikrodis spindinčią tamsoje: Naktį žibintai funkciją naudoti,didelis stereoskopinis skaičius buvo nakties žibintas prašo sugeria pakankamai šviesos energijos per dieną (Paprastai 4-8 valandas.

? Su baterijomis, sieninis laikrodis: baterijomis, ir mažos galios kvarco judėjimas reikalingas 1 AA baterijos - ne įtraukti (gera anglies baterijos gali būti naudojamas daugiau nei vienerius metus, sutaupyta energija).

? Plačiai naudojamas sieninis laikrodis: Padorų derliaus išvaizdą sieninis laikrodis puikus valgomasis kambariai, gyvenamieji kambariai,šeimyniniai kambariai, miegamieji, studijų kambario,virtuvės, biuro ir konferencijų centras.

Skelbimas:

1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas,pls suprasti.

RM24442143490414685

Žymos: apvalus laikrodis mechanizmas, daug medienos sieninis laikrodis, gražus naktinis laikrodis, laikrodis led mediniai, data žiūrėti namuose, sieninis laikrodis, bambuko lempos, laikrodžiai sienos, namų dekoro kambarį medienos, sienos žiūrėti, 3d wallclock.

Ilgis 300mm
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Modelio Numeris MZXQGZ
Forma Vieno Veido
Derinys Atskiria
Taikoma Rodymas Gyvenamasis Kambarys
Ekrano Tipas Adata
Stilius Europa
Medžiaga Bambuko & Mediniai
Plotis 30cm
Skersmuo 30cm
Funkcija luminova
Svoris 500g
modelis abstraktus
Motivity Tipas Skaitmeninis
Formos diskiniai
Korpuso Medžiaga Mediena
Sieninis Laikrodis Tipas 9 mm storio
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Šviesos Sieninis Laikrodis Medienos Tyli šviesa tamsią naktį Šiaurės šalių Mados Sieninis Laikrodis Ne Tiksi Laikrodis Su Nakties Šviesa 12 Colių

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai