Koaksialinis kabelis kartotuvas kabelį, antenos kabelis su N-metų vyras N male jungtis 5 metrų

Nauja

€8.19

5 Metrų Laidas

Bendraašius kabelius ; Stiprintuvas kabelį, Antenos kabelis

Impendance: 50Ohm,

Kabelio ilgis: 5 metrai

Spalva: Juoda

Jungtis: 2* N-male

Jis gali būti naudojamas, susijusių su tarp antenos ir mobiliojo ryšio signalo stiprintuvas, pvz., 3G ( WCDMA/UMTS 2100MHz), DC (1800MHz), AK (1900MHz) GSM(900MHz), CDMA (850MHz), LTE 4G mobiliojo ryšio signalo stiprintuvas

1* 5m kabelis su N-male jungtis mobiliojo ryšio signalo stiprintuvas

Šiltas Pastaba: gerbiami rusijos draugai, prašome palikti savo vardą, pavardę, pristatymo adresą, kai jums padaryti užsakymą.Nes rusijos post reikia jį pasiųsti sklypo.prašome suprasti.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą iš anksto.

Apie Mokėjimą:

1 Mes priimame mokėjimus iš www.levandu-kalnelis.lt priimti sąlyginio Deponavimo ir Kredito kortelė/ / Pinigų Booker !pavyzdžiui,Vizos, WebMoney (toliau WM), TT perlaidas "Western Union", Qiwi piniginės, Brazilija Boleto ir pan.

2 Prašome susisiekti su mumis, jei turite problemų ar reikia keisti kainų, kol jūsų mokėjimas,Ačiū

Apie laivybos:

1 Mes laivas Alixpress spręsti TIK.Prašome susisiekti su mumis prieš shippment jei jums reikia pakeisti savo adresą/telefono numeris/Pašto numerį.Mes laivas jį po confirme savo adresus.

2 Mes organizuojame prekių jums per 1-3 darbo dienas nomally.Prašome patikrinti, stebėjimo informaciją apie svetainę: http://www.17track.net.Please pastaba, tai užtruks 2-5 dienų prieš stebėjimo informaciją galima rasti internete.

3 Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas arba neapima savaitgaliais ar švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną

Apie mūsų Paslaugas:

1 Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų, ar reikia padėti apie jūsų užsakymą,Mes laimingi, kad paslauga jums,ačiū.

2 nereikia atidaryti ginčą jokių ryšių, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ar paslaugos, tai yra ne bet kokios pagalbos jums ir mums, mes išspręsti jūsų problemą artimiausiu metu po gauti savo reqire, prašome suprasti, ačiū jums labai!

3 Mes stengiamės dėl jūsų.Tačiau, kartais mes atsakyti jūsų žinutė šiek tiek lėtai savaitgalį ar atostogas.Prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu mes po darbo, būkite kantrūs,Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu Whatsapp, Wechat, Aliwawa, Skype arba el. Paštu, jei labai skubu,ačiū!

Apie Atsiliepimą:

1 Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias komfortas, mes visada tikimės tarnauti jums!

2 Jūsų pastabas ir pasiūlymus yra gana svarbi mūsų parduotuvėje.Skirkite keletą minučių palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su išsamia Pardavimo Reitingų 5.

3, Jei esate ne laimingas su mūsų produktus, Prašome suteikti mums šansą, mes stengiamės dėl jūsų.Dėkojame už jūsų prašome suprasti, iš anksto

Žymos: 12v 80mm extractor, 12v 7 maitinimas, 12v armatūra rotoriaus, 12v auto kištukas fiat, 12v ac dc 220v pcb, 12v garso valytuvas, 12v a24v reguliatorius, 12v 5v siųstuvas, 12v 5w w5w t10 led.

Kabelio Ilgis 5m
Modelio Numeris 50-3 5m kabelis
Jungtis 2* N-male
spalva juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Impendance 50 Omų
Pavadinimas 5m 50-3 kabelis
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas AMTunnel

Parašykite savo atsiliepimą!

Koaksialinis kabelis kartotuvas kabelį, antenos kabelis su N-metų vyras N male jungtis 5 metrų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai