AiBaoQi Naujas Originalus 5.0 colių Jutiklinis Ekranas +1280X720 LCD Ekranas Asamblėjos Pakeisti Ulefone S7/S7 Pro Telefonas

Nauja

€14.93

Visi LCD ekranai yra išbandytas prieš siunčiant, prašome patikrinti dar kartą iki sumontavimo!Netaikomi pernelyg didelę jėgą telefono komponentų diegimo metu, ačiū už supratimą.

AiBaoQi Naujas Originalus 5.0 colių Jutiklinis Ekranas +1280X720 LCD Ekranas Asamblėja

Pakeisti Ulefone S7/S7 Pro Telefonas AiBaoQi didmeninės prekybos parduotuvė ačiū už jūsų globoja

Reikia S7 kiti priedai, prašome susisiekti su manimi Susisiekti ir Ryšių vertinu kiekvieną klientą mano, gali išspręsti visas netikėtas problemas,arba paaiškinti, bet sutrikimai, kurie jums gali turėti.Jei jums nėra įvykdytos bet kokiu būdu, Susisiekite su manimi, Pirma, prieš atidarydami ginčas, ar palikti neutralią /neigiamą atsiliepimą,arba imtis kokių nors tolesnių veiksmų .Aš reaguoti taip greitai, kaip aš galiu !Ir visada padaryti viską, kad išspręsti problemą, Kol aš pasiekti savo 100% pasitenkinimo !Atsiliepimai 1. Gerbiami pirkėjas, jeigu esate patenkinti mūsų prekes ir paslaugas,prašome pateikti mums 5 žvaigždžių,ir mes duoti jums 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų. 2. Jei esate nepatenkinti su šio pirkimo,Prašome suteikti mums galimybę daryti dalykų, teisę prieš jums palikti neigiamas/neutralus komentarą.Prašome nedvejodami susisiekti su mumis dėl jūsų klausimus.Mes pasistengsime atsakyti jums laiku ir darome viską, kad padėtų jums, kol jūs esate patenkintas. 3. Jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu dėl pirkimo ir klausimus, mums bus malonu jūsų paslaugoms.

Žymos: glalaxy s7 lcd, ekranas s7 iš anksto, s5 ekranas, s7 randas lcd, galxy s7 ekranas, s7 " samsung ekranas, stiklo ulefone s7, flip cover infinix nulis 5, ekranas samsung s4, parduotuvės ulefone.

LCD Kit Taip
Ekrano Rezoliucija 1280x720
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Modelio Numeris Už Ulefone S7/S7 Pro
Prekės Pavadinimas AiBaoQi
Prekės Būklė Naujas
Ekranas > 3"

Parašykite savo atsiliepimą!

AiBaoQi Naujas Originalus 5.0 colių Jutiklinis Ekranas +1280X720 LCD Ekranas Asamblėjos Pakeisti Ulefone S7/S7 Pro Telefonas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai