Naujagimio Miego Maišas Kūdikių miegmaišis Kūdikiui Kokono Suvystyti Wrap Suvystyti Maišas Naujagimių Antklodė ir Skrybėlę

Nauja

€3.23

Drop-pristatymas yra pripažįstama, Ne sąskaitą faktūrą, Ne siuntėjo informaciją.

Jei jūsų reikalavo kiekis yra labai didelis ,prašome susisiekti su mumis internete ,jums bus suteikta speciali nuolaida.

Pagrindinė Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti

Tik 0-2 mėnesių naujagimiui.Jei jūsų kūdikis yra didesnis ,nereikia pirkti.

Medžiaga: Medvilnė

Prašome reikšti savo vaikams aukščiu ir dydžio diagramos, prieš perkant/siūlymą.Ačiū.

Pakuotė: 1x kūdikių miegmaišis + 1x skrybėlę

Dydžių lentelė: 47.5 cm*26.7 cm

Amžius:0-2Months

Savybės: Šios swaddles yra pagamintas iš minkšta, tampri jersey trikotažo audinio.Dydis tinka iki 2 mėnesių, priklauso nuo kiekvieno baby, Best baby dovana kūdikių berniukų,kūdikių mergaitės,unisex.Šių kokonai yra nuostabi nuotrauka rekvizitai; Kokono maišai yra žavinga ir paprastas naudoti.Nėra jokių užtrauktukų, nr. Velcro ar snaps, jie yra minkšti ir patogūs.Pls pastaba tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitoriaus parametrų ir šviesos aplinkoje, kai nuotraukos buvo nušautas.

Prekės yra matuojamas vertus,jis gali būti 2cm-3cm skiriasi.

Ačiū už jūsų geranorišką paramą!

Žymos: maišo miegoti, l miegmaišį, naujagimio maišas, mergina suvystyti maišas, halo miego maišas, bebi miegmaišį, kūdikis, berniukas, miego maišas, kokono naujai, kokono naujagimis, rišti kūdikių suknelė kūdikiams.

Modelio Tipas Animacinių filmų
Audinio Tipas dobby
Lytis Unisex
Medžiaga Poliesteris

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujagimio Miego Maišas Kūdikių miegmaišis Kūdikiui Kokono Suvystyti Wrap Suvystyti Maišas Naujagimių Antklodė ir Skrybėlę

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai