18cm Anime Uchiha Sasuke Statulėlės Naruto Veiksmų Skaičiai PVC Kolekcijos Modelis Žaislai Naruto Statula Figura Lėlės Dovanos

Nauja

€25.27

18cm Anime Uchiha Sasuke Statulėlės Naruto Veiksmų Skaičiai PVC Kolekcijos Modelis Žaislai Naruto Statula Figura Lėlės Dovanos Medžiaga: PVC Dydis: Apie 18 cm Pakuotė: Dėžutė ar OPP Krepšys

----- DUK ------

1. Yra produktų nuotraukos realus?

Taip.Kiekvieną prodocts turi realias nuotraukas, gausite tai, ką matote.Bet gal yra kai kurių spalvų šešėlių, nes monitoriai.

2. Kaip aš galiu pasirinkti dydį?

Mūsų prekių pardavimus visame pasaulyje, kiekvienoje šalyje gal turi skirtingus standartinio dydžio.Produkto puslapyje bus išsamus gaminio matmenys ir specifikacijos.

3. Kai bus jums pristatyti savo užsakymą?

Paprastai dauguma iš mūsų produktai yra sandėlyje, užsakymas bus pristatytas per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Tačiau iškilus karšto pardavimo produktai yra laikinai išparduoti, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau prašyti pratęsti ar pakeisti kitų daiktų, arba bet kokia jūsų pasiūlymų.

4. Kaip ilgai aš galiu gauti mano užsakymą?

Dauguma mūsų produktų yra nemokamas pristatymas iki www.levandu-kalnelis.lt Standartinis Pristatymas ir Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, kuris paprastai trunka apie 7-30days, ar net ilgiau, pavyzdžiui, 50-60days.Prašome būti kantriems, jei jums nereikia gauti prekes greitai po gimdymo.

Arba galite pasirinkti, EMS, DHL, UPS, TNT ar kitų express " paslaugas, tačiau jums reikia mokėti papildomus mokesčius.

Tikimės, kad savo daiktų, atvyko laiku.Bet tai yra tarptautinė pristatymo, laivybos laikas labai priklauso nuo kurjerių bendrovių ir vietos muitai, ir tai yra visiškai iš mūsų kontrolės.Jei kilo klausimų, prašome susisiekti su manimi.

5. Kaip apie Deklaracijas?

1) Jei prekę gavote yra nepriimtinai kaip sugedusį ar sugadintą, Pls pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.

2) jei dėl šių nemalonių dalykų nutiko, mes tikimės, kad pirkėjas ir tiekėjas gali bendrauti, aktyviai išspręsti ginčo lanksčiai.Mes pažadame jums tinkamą sprendimą.

3) Mes stengiamės išlaikyti aukščiausius standartus kompetencijos pirkinių patirties 5 žvaigždučių ir 100% klientų pasitenkinimo!Teigiamų atsiliepimų 5stars mums yra labai svarbus.

Mes nuoširdžiai paprašyti, kad jus susisiekti su mumis iš karto,PRIEŠ tai, jūs suteikiate mums 3 žvaigždučių, arba 1 žvaigždžių atsiliepimus, taip, kad mes galime satis factorily išspręsti savo problemas.

6. Kaip galiu susisiekti su pardavėju?

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.

Mes jums atsakyti per 24 valandas.

Žymos: naruto, saenai heroino, paveikslas naruto, alavo figūrėlės, statulėlės mašina anime, itachi, mažas naruto pav., priedų naruto, 100 pav anime, eren anime statulėlės.

Pav. Uchiha Sasuke
Modelis Pirmasis Leidimas
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Elemento Tipas Modelis
Medžiaga PVC
Įspėjimas NĖRA
Modelio Numeris naruto
Kareivis Priedai Kareivis Rinkinys
Aukštis Apie 18CM
Dydis 18cm
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
animacinių, anime naruto
Prekių Požymis Apdailos Prekės
Matmenys 18cm
Pakavimo Metodas Spalvinga Dėžutė
Lėlės Tipas Modelis
Prekės Pavadinimas QMFPLF
Temos Filmų ir TV
Lytis Unisex
Pagal Animacija Šaltinis JAPONIJA
sąlyga Akcinė Straipsniai
Mfg Serijos Numeris Modelis
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius > 6 metų

Parašykite savo atsiliepimą!

18cm Anime Uchiha Sasuke Statulėlės Naruto Veiksmų Skaičiai PVC Kolekcijos Modelis Žaislai Naruto Statula Figura Lėlės Dovanos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai